Kiss Music News

Pink face mărturisiri șocante: „Am crezut că voi muri şi mi-am rescris testamentul”

După ce a fost diagnosticată cu coronavirus, Pink a trecut prin mai multe momente grele.

Anul trecut, în luna martie, Pink anunța că ea și fiul ei, în vârstă de trei ani la acea vreme, au fost testați pozitiv cu coronavirus. Deși ambii și-au revenit fizic, se pare pare că acea perioadă i-a marcat mai mult decât s-ar fi așteptat.

La mai bine de un an de la experiența terifiantă, artista a mărturisit că lupta cu boala a zguduit-o din temelii și a crezut că viaţa ei se va sfârşi. Într-un interviu recent, ea a povestit prin ce a trecut și cum a afectat-o această perioadă.

„O să sune nebunesc ce voi spune acum, dar ne-am îmbolnăvit de Covid anul trecut, foarte devreme, la începutul pandemiei. Şi am crezut că este foarte grav, aşa că mi-am rescris testamentul", s-a confesat ea în interviul acordat ieri pentru Heart Radio.

„Eu şi Jameson am fost foarte bolnavi, ne-a fost foarte rău. Soţul meu, Carey, şi fiica noastră de 9 ani, Willow, n-au avut nimic. Acela a fost un moment în care am crezut că s-a sfârşit pentru noi, că până acolo ne-a fost. Mi-am sunat cea mai bună prietenă şi am rugat-o să îi povestească fiicei mele, după ce nu voi mai fi, cât de mult am iubit-o”, a mai adăugat Pink.

Mai mult, se pare că această experienţă a inspirat-o să scrie și piesa „All I Know So Far”, despre un părinte care îi vorbeşte copilului său pentru ultima dată în viaţă. „Mă năpădiseră cele mai grele gânduri: ce îi las cu adevărat copilului meu? Ce l-am învăţat cât am trăit? Va reuşi în viaţă după ce nu voi mai fi? A fost cu adevărat terifiant”, a mai mărturisit artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.