Kiss Music News

Încă o artistă celebră a anunțat că va deveni mamă anul acesta

Vine barza în trupa Little Mix!

Leigh-Anne Pinnock, una dintre membrele cunoscutei formații britanice Little Mix, este însărcinată. Artista, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima dată, fiind însărcinată cu logodnicul ei, Andre Gray.

Cântăreața a făcut marele anunț publicând o fotografie în care apare cu burtica de gravidă, fiind îmbrăcată într-o ținută de culoarea smaraldului.

Așteptam de mult acest moment și nu ne vine să credem că visul nostru a devenit în sfârșit realitate. Abia așteptăm să te cunoaștem”, a scris Leigh-Anne în descrierea fotografiei.

O mulțime de celebrități au felicitat-o pe Leigh-Anne, inclusiv colegele sale de trupă.

Nu pot să mă opresc din a mă uita la aceste fotografii. Ești o viziune. Vă iubesc pe amândoi atât de mult. Felicitări, frumoasa mea surioară!”, a comentat Perrie Edwards.

Leigh-Anne Pinnock și fotbalistul Andre Gray s-au logodit în mai 2020, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, cu ocazia celei de-a patra aniversări a relației lor. Cântăreața a dezvăluit că abia așteaptă să se căsătorească, însă din cauza programului încărcat a fost nevoită să își amâne nunta.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.