Cool Stuff

De la forma fizică de invidiat, la cea de cozonac. Cum arată Will Smith acum!

Will Smith face haz de necaz pe seama kilogramelor sale în plus.

Se pare că lui Will Smith nu prea i-a priit lockdown-ul. Actorul, în vârstă de 52 de ani, nu mai are o formă fizică de invidiat, ci mai de grabă de... cozonac.

El este conștient de schimbările prin care a trecut și în stilul caracteristic, face haz de necaz. Nu s-a ferit nici de ochii fanilor săi și a publicat pe pagina de Instagram o fotografie neretuşată, în care îşi varsă oful: „Nu am arătat niciodată atât de rău!”, a scris acesta.

Acesta s-a pozat în boxeri şi cu o bluză de trening descheiată care îi lasă la vedere burta. Deși este obișnuit ca greutatea să-i fluctueze în funcţie de roluri, actorul a mărturisit că niciodată în viață nu a avut atâtea kilograme. „Nu o să vă mint! Sunt în cea mai proastă formă fizică din viaţa mea!”, a scris starul din Alladin.

Cu toate acestea, fanii l-au susținut și i-au făcut complimente: „Tu eşti Will Smith. Poţi fi în orice formă fizică vrei”, sau „O să fiu sincer cu tine. Ai 52 de ani şi arăţi superb”, apare într-un alt comentariu.

Totuși, îndrăgitul actor a revenit cu o nouă postare prin care își anunță urmăritorii că plănuiește să revină la forma sa fizica de invidiat. Iar pentru asta, va face echipă cu Youtube, așa că probabil ne pregătim pentru un nou show.

„Acesta este corpul care m-a purtat prin întreaga pandemie și care pășea în fiecare zi prin cămară. Îmi place acest corp, dar vreau să mă simt mai bine. Gata cu briosele de la miezul nopții... asta este! O să fiu în cea mai bună formă fizică din viața mea!!!!! Colaborez cu YouTube pentru a-mi recăpăta sănătatea și starea de bine. Sper să funcționeze!”, a scris Will Smith în descrierea imaginii în care apare și aproape dezbrăcat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.