Cool Stuff

OMG! Există o șansă ca Nina Dobrev să apară în sezonul 3 din „Legacies”

Există vreo șansă ca Nina Dobrev să apară în sezonul 3 al serialului „Legacies”?

Există vreo șansă ca Nina Dobrev să apară în sezonul 3 al serialului „Legacies”? Asta se întreabă o mulțime de fani, care încă speră ca Nina și Ian să aibă măcar o scurtă apariție în noua producție CW.

Personajele principale ale serialului sunt Hope Mikaelson și Alaric Saltzman, iar povestea se concentrează asupra mai multor tineri cu puteri supranaturale, care sunt înscriși la Școala Salvatore pentru cei mici și înzestrați.

Pe parcursul celor două sezoane, fanii au avut ocazia de a revedea și alte personaje îndrăgite din serialul „The Vampire Diaries”, printre care Jeremy Gilbert, Matt Donovan, Dorian Williams, Jo Laughlin și Kai Parker. Însă, în serial, au fost menționați și Damon și Elena, a căror fiică – Stefanie Salvatore este elevă la Liceul Mystic Falls. Așa că fanii își doresc să îi vadă din nou pe cei doi actori împreună pe micile ecrane.

Ce planuri are Nina Dobrev?

Deși Nina Dobrev își punea toate speranțele în serialul de comedie „Fam”, acesta a fost anulat după un singur sezon. Așa că există o șansă ca Dobrev să se întoarcă la rolul care a consacrat-o. Deși Nina și-a dorit să îi spună adio Elenei Gilbert, renunțând la „Jurnalele Vampirilor”, chiar la finalul sezonului 6, aceasta a acceptat să reapară în ultimul episod al sezonului 8, pentru o încheiere la care nimeni nu se aștepta: cea în care Elena și Damon duc o viață liniștită și își întemeiază o familie.

Momentan, actrița are un singur film în producție – „Sick Girl”, unde este și producător executiv, așa că Nina ar avea timp pentru „Legacies”. Însă, rămâne de văzut dacă aceasta va accepta să revină în rolul Elenei.

În episodul 9 al sezonului 3 din „Legacies”, am aflat că Josie Saltzman va locui cu Elena și Damon Salvatore, așa că abia așteptăm să vedem dacă Nina va avea o nouă apariție pe micile ecrane. Momentan, sezonul 3 a ajuns la cel de-al 11 episod, așa că mai există o speranță să o revedem pe Elena Gilbert!

Ian Somerhalder nu vrea să mai audă de Damon

În schimb, Ian Somerhalder a fost direct în ceea ce privește rolul lui Damon, iar acesta a dezvăluit într-un interviu pentru Entertainment Tonight, din 2019, că ar prefera să regizeze un episod din „Legacies”, decât să joace în el. De asemenea, acesta a declarat că nu ar accepta să joace în sezonul 9 al serialului „The Vampire Diaries”, despre care au tot existat zvonuri.

Ce s-ar mai putea întâmpla acolo? Știți deja ce s-a întâmplat cu Stefan și Damon. Iar acum Damon are părul alb și aleargă printre biberoane – „Hey, trebuie să hrănesc copilul”. Cred că mă înțelegeți…”, a spus actorul.

În schimb, Ian a preferat să își îndrepte atenția către zona de business și a lansat un nou brand de whisky alături de Paul Wesley În 2021, cei doi frați Salvatore, s-au gândit să se asocieze într-un business, pornit din pasiunea lor comună pentru whisky. 

De 10 ani tot lucrăm la asta. Sufletul nostru e în acele sticle”, a spus Ian Somerhalder, despre whisky-ul Brother's Bond, care va fi disponibil în magazinele americane, de la 1 mai.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.