Kiss Music News

Bebe Rexha - „M-am îndrăgostit vreodată de o femeie? Da!”

Bebe Rexha a dezvăluit că a fost îndrăgostită de femei celebre!

Bebe Rexha este o susținătoare foarte vocală a comunității LGBTQ, iar acum a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe mulți. Artista a povestit că ea însăși face parte din comunitate și că este atrasă și de femei, și de bărbați. 

Bebe Rexha a oferit unul dintre cele mai sincere interviuri din cariera sa, pentru publicația „Gay Times”, în care a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Deși în presa americană s-a scris de multe ori că artista ar fi „bisexuală”, Bebe a declarat că preferă nu se refere la sexualitatea ei folosind acest termen, chiar dacă se simte atrasă și de bărbați, și de femei.

Încerc să păstrez acest aspect al vieții mele cât mai privat. (…) Până nu o să găsesc persoana potrivită, nu vă pot spune exact ce sunt cu adevărat. Vreau doar să întâlnesc pe cineva pe care să îl iubesc, și care să mă iubească – nu contează dacă e bărbat sau femeie”.

Bebe Rexha a fost dintodeauna o susținătoare a comunității LGBTQ, așa că acum a ales să vorbească deschis despre orientările sale sexuale.

„Ce cred eu despre sexualitate în general este că ea reprezintă o balanță. Am avut relații și cu femei în trecut? Da. Am ieșit cu fete? Da, am ieșit. Și chiar unele celebre, dar nu o să dau nume. M-am îndrăgostit vreodată de o femeie? Da. Dar în prezent sunt într-o relație cu un bărbat”, a declarat Rexha. 

Artista a declarat că îi înțelege pe cei care vor să folosească etichetele de „gay”, „bi” sau „hetero”, dar pentru ea, descoperirea unei vieți romantice a fost mai mult ca o călătorie. „E greu să faci asta, pentru că oamenilor le place să te pună într-o anumită categorie, iar mie nu îmi place asta, și cred că ați observat această atitudine și în muzica mea”, a spus Bebe Rexha.

Artista nu a dorit să facă publice numele femeilor celebre de care a fost îndrăgostită, însă, a dezvăluit care au fost aspectele negative ale unei relații cu o femeie: „Tot ce pot să spun este că atunci când sunt în relație cu o fată, e prea multă emoție, e totul prea puternic. Eu pur și simplu nu pot să fac față la așa ceva”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.