Kiss Music News

Irina Rimes, în „război” cu fanii, după ce s-a vaccinat. Iată ce reacții a stârnit artista!

Irina Rimes a avut un schimb de replici acide cu un fac pe pagina de Facebook.

Irina Rimes a intrat și ea, de curând, în rândul celor vaccinați împotriva coronavirusului. Vedeta, care acum locuiește în Franța, a imortalizat momentul și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Iar de aici a pornit totul. Iată ce s-a întâmplat!

În descrierea imaginii, cântăreața a explicat că a luat această decizie pentru a încerca să „revenim la normal cât mai curând posibil”. De asemenea, ea a ținut să menționeze că s-a vaccinat anti-COVID din propria inițiativă, fără să fie implicată în vreo campanie de promovare, reprezentându-și propriile interese.

„M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste.

M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a declarat Irina Rimes pagina sa de Facebook.

Totuși, se pare că lucrurile nu au mers așa cum se aștepta ea, ci chiar invers. Mai mult, unul dintre urmăritorii ei „a certat-o” pentru că a specificat faptul că nu este plătită de nimeni să vorbească despre importanța vaccinării populației.

„Problema e că dacă nu te-a pus nimeni și nu te-a plătit nimeni, de ce trebuia să spui despre asta și de ce trebuia să faci poza acestui moment? Nu cred că era necesar. Spui că a fost un scop egoist, dar prin gestul tău îi îndemni și pe alții să o facă…te cam contrazici. Sănătate multă îți doresc și optimism în ziua de mâine!”, i-a reproșat acesta.

Discuția nu s-a oprit aici, iar Irina a simțit nevoia să se apere și să explice, încă o dată, decizia ei. Aceasta a spus că a făcut ce i-a dictat simțul civic, punând accent pe faptul că ea nu crede în teoriile conspiraționiste care circulă de câteva luni de zile.

„Am postat pentru ca așa-mi dictează simtul civic. Pentru ca am încredere in ce-mi spun doctorii și cred ca ar trebui sa avem cu toții încredere. Când ma doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci ma duc la doctor. Nu cred in valurile informaționale nefiltrate ce se perinda pe retelele sociale ca și cum ar fi o mare de stiri și poți sa-ti alegi ce-ti convine si ce nu.

Nu ma cumpara toate teoriile conspirationale ce se plimba din gura in gura. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred ca sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui , acesta nu va funcționa niciodată in favoarea noastra, și aici ma refer nu doar la vaccin. Și, DA, am postat pentru ca vreau concerte cu OAMENI IN PUBLIC.

Acesta este răspunsul meu la întrebarea „de ce ai postat?”. Va doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Pasti.”, a completat ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.