Cool Stuff

Cum a ajuns Adam Sandler viral pe TikTok. Filmulețul a înregistrat deja peste 11 milioane de vizualizări!

Un filmuleț amuzant cu Adam Sandler face înconjurul lumii.

O zi normală de muncă s-a transformat într-un clip viral pe Tik Tok pentru o chelneriță. Și în aceeași situație se află și Adam Sandler, celălalt protagonist al filmulețului amuzant.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, a devenit viral pe Tik Tok după ce o tânără a postat un clip în care acesta aştepta la rând pentru a ocupa o masă la un restaurant din America. Fata se afla la serviciu, iar pe ușă a intrat nimeni altul decât Adam Sandler, însă aceasta nu l-a recunoscut.

Camerele de supravheghere au surprins întreg momentul în care aceasta îi spune că perioada de așteptare pentru o masă este de 30 de minute, nestiind că vorbește cu însuși celebrul actor. Nemulțumit, acesta părăsește restaurantul, iar ea descoperă cu cine a vorbit abia după.

Cum era de așteptat, videoclipul a făcut înconjurul lumii și a strâns peste 11 milioane de vizualizări și o mulțime de reacții din partea internauților. În același timp, ei au apreciat că tânăra pe nume Dayanna nu i-a acordat un tratament special actorului, dar și faptul că acesta a plecat în mod politicos, fară a se folosi de avantajulele celebrității.

Însă, cea mai neașteptată reacție a venit chiar din partea lui Adam Sandler, care a reacționat la clipul viral printr-un mesaj pe Twitter. În stilul caracteristic, el a dezvăluit că motivul real pentru care a plecat din restaurant, glumind: „Ca să știți, am părăsit restaurantul IHOP doar pentru că tânăra drăguță mi-a spus că meniul ”mănânci cât poți” nu include și milkshake-urile”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.