Kiss Music News

După aproape două decenii, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună?

Bennifer is back? J.Lo și Ben Affleck, surprinși din nou împreună, la 17 ani de la despărțire.

După despărțirea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez este nonstop în atenția presei de peste Ocean, aceasta fiind surprinsă de mai multe ori în compania foștilor parteneri. Deși s-a zvonit că artista s-ar fi întors în brațele fostului soț, Marc Anthony, se pare că adevărul este cu totul altul.

De curând, J.Lo a fost fotografiată în compania fostului său logodnic, Ben Affleck. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri la începutul anilor 2000, și erau la un pas de căsătorie. Însă, Jennifer s-a despărțit de Ben, în 2004, chiar înainte de nuntă, pentru a fi împreună cu Marc Anthony.

Acum, după aproape două decenii, Ben Affleck și Jennifer Lopez își petrec din nou timpul împreună. Paparazzi l-au surprins pe Affleck coborând din mașina lui J.Lo, după ce aceasta l-a condus la aeroport, așa că toată lumea se întreabă dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

„S-au simțit foarte bine împreună. Au trecut ani de când nu s-au mai văzut. Așa că au avut multe de discutat”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru revista People. „Sunt foarte buni prieteni. Și plănuiesc să se vadă din nou”, a adăugat aceeași sursă.

O împăcare între cei doi ar fi posibilă, mai ales că Ben Affleck este singur acum, după ce s-a despărțit de actrița Ana de Armas. De asemenea, actorul a mai fost căsătorit cu Jennifer Garner, alături de care are trei copii.

De dragul vremurilor bune, te invităm să urmărești mai jos videoclipul piesei „Jenny from the Block”, în care J.Lo a apărut alături de Ben Affleck!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.