Cool Stuff

Așa se promovează o țară! Roger Federer și Robert De Niro au realizat o campanie virală pentru turismul din Elveția

I-ai vedea pe Robert De Niro și Roger Federer sărind cu parașuta împreună?

Ce au în comun Robert De Niro și Roger Federer? La prima vedere... nimic. Însă cei doi au făcut echipă pentru clipul de promovare al turismului elvețian, iar rezultatul este delicios. Roger Federer apelează la ajutorul celebrului actor din filmul „Taxi Driver” pentru a realiza un filmuleț de promovare a țării sale natale, iar clipul a devenit deja viral.

Potrivit scenariului, tenismenul îi propune lui De Niro să facă un film despre Elveția, dar acesta spune că nu este tentat. Motivul principal? Este o țară perfectă, în care nu există drame pe care să le pună în valoare într-o producție cinematografică. Tocmai așa se numește și clipul făcut de cele două celebrități, „No Drama.”.

„Sunteți mult prea drăguți”, îi spune De Niro lui Federer, care, deși sparge o vază cu mingea de tenis, rămâne calm și mai face o încercare de a-l convinge pe actor să-i accepte provocarea. „N-o să meargă, îți spun. Mai bine îl suni pe Hanks”, răspunde actorul, pe care Federer l-a alintat Bob în debutul conversației. „Pe cine?”, a întrebat nedumerit sportivul, în replica finală, învăluind totul în amuzament.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.