Cool Stuff

Fetelor, fiți pe fază! Gossip Girl revine în vara aceasta. Află totul despre continuarea serialului!

Serialul care a făcut furori în întreaga lume revine.

Serialul care a făcut furori în întreaga lume revine. Gossip Girl va debuta în această vară cu noi personaje și noi intrigi! Chiar dacă Serena și Blair vor avea mereu un loc special în inima noastră, suntem pregătiți să cunoaștem și noua generație de adolescenți din Manhattan.

Blair și Serena ne-au învățat totul despre fashion, prietenie și dramă, așa că ne așteptăm ca noua versiune a serialului „Gossip Girl” să preia din vibe-ul poveștii originale. Producătorii au confirmat deja că Gossip Girl va reveni pe micile ecrane în luna iulie.

„Bună seara, dragi urmăritori. Eu nu am nevoie de nicio introducere, dar noua elită din New York, da. Așa că vreau să vă prezint viitoarea voastră obsesie – care va ajunge pe HBO Max, în luna iulie. Să vă notați asta în calendar”, a transmis chiar… Gossip Girl, pe Twitter.

Mai e atât de puțin, iar noi abia așteptăm să urmărim fiecare episod. În luna ianuarie, HBO a dezvăluit distribuția oficială a serialului, iar de curând au apărut și fotografii de la filmări, cu noile costumații ale liceenilor din New York.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.