Kiss Music News

Concertul lui Celine Dion de la Bucureşti, amânat din nou. Când ne vom întâlni cu artista?

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină vara aceasta la Bucureşti a fost reprogramat pentru 2021.

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou amânat. De data aceasta, evenimentul a fost reprogramat pentru 11 iunie 2023.

Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, au anunţat joi seară organizatorii, Emagic. De asemenea, participanţii beneficiază în continuare de toate drepturile oferite de biletul de acces achiziţionat şi se supun regulamentului organizatorului.

Concertul din România nu este singurul care a suferit de pe urma pandemiei. Din cauza restricțiilor, Celine Dion a fost nevoită să îşi reprogrameze mai multe evenimente din a doua parte a turneului european „Courage”. Astfel, concertele planificate să aibă loc vara aceasta la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucuresti, Carhaix, Lucca si Nyon vor avea loc în perioada mai - iulie 2023.

„Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toţi în Europa în această vara, dar, din păcate, din cauza situaţiei mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroşi pentru spectacolele pe care le vom putea ţine în 2023 şi de abia aştept să va văd în sfârşit”, a transmis Celine Dion.

De asemenea, pentru a mai îndulci așteptarea, Laura Coroianu, director Emagic, a anunțat o tombolă cu o mulțime de premii.

„Dorim să ne arătăm aprecierea faţă de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor şi să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranţa că vom mai alina aşteptarea. Aşa cum va puteţi imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este şi pentru fani şi în această lumină, rugăm publicul să ne acorde o mică perioada de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situaţia voucherelor şi a altor aspecte pe care le implică această a doua reprogramare. Va mulţumim enorm pentru înţelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil”, a declarat aceasta.

Mai multe detalii despre concertul din 11 iunie 2023 vor fi disponibile în curând. Ultimele bilete pot fi cumpărate de pe celine.emagic.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.