Kiss Music News

Roxen, la prima repetiție pe scena Eurovision. Cum va arăta show-ul României?

Cum s-a desfășurat prima repetiție a lui Roxen de la Eurivision 2021.

Drumul lui Roxen către Eurovision a fost unul anevoios, dar artista a ajuns în sfârșit în Țările de Jos. Sâmbătă, aceasta și cei cinci dansatori, care completează show-ul României, au urcat pentru prima dată pe scena de la Rotterdam Ahoy.

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ şi nu e loc de greşeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieşit totul aşa cum îmi doream, aşa cum ne-am pregătit de la Bucureşti şi asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiţie vom corecta ultimele detalii, iar show-ul României va fi memorabil”, a transmis Roxen într-un comunicat citat de News.ro

Conceptul show-ului aduce în prim plan povestea unei fete singure, care se luptă cu stările ei interioare, ce-i sunt controlate de mediul exterior.

Roxen, la prima repetiție oficială pe scena Eurovision 2021

Roxen și restul echipei au trecut cu bine peste emoțiie primei repetiții, iar show-ul României începe să prindă contur. Ulterior, Roxen a avut și prima întâlnire cu presa acreditată la eveniment și o serie de interviuri. Jurnaliştii străini au fost curioşi să afle detalii despre conceptul show-ului.

„Am reușit să aducem pe scena Eurovision un fusion de talent, energie, culori și emoție, care vor deschide drum, mesajului nostru, spre inima fiecărui fan. Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile și m-am luptat cu ele pe parcursul primului take”, a dezvăluit artista.

De asemenea, cei care își doresc să vadă mai multe imagini din culisele Eurovision 2021, de la  întâlnirea cu presa până la sosirea delegației României în Rotterdam, pot urmări „Destinația Eurovision” pe TVR1.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai și va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scenă, în prima semifinală, pe 18 mai.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.