Kiss Music News

Rivalitate între albaneze? Bebe Rexha susține că „războiul” dintre Dua Lipa și Rita Ora nu se va încheia niciodată

Bebe Rexha a devenit peste noapte implicată într-un nou scandal, fără voia ei.

Bebe Rexha a devenit peste noapte implicată într-un nou scandal, fără voia ei. Artista a acordat recent un interviu publicației The Sun, pentru a-și promova noul album „Better Mistakes”, care a fost lansat pe 7 aprilie. Materialul conține colaborări cu Doja Cat, Travis Barker și Ty Dolla $ign, însă, Bebe a mărturisit că și-ar fi dorit să colaboreze și cu colegele sale albaneze – Dua Lipa, Rita Ora și Ava Max. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Bebe a dezvăluit care ar fi motivul pentru care această colaborare nu se va produce vreodată.

„Am încercat. Nu înțeleg ce se întâmplă exact, sau care e problema lor. Am încercat să aduc pacea între ele și să le aduc pe fete împreună. Mie chiar mi-ar plăcea să lansăm ceva toate patru, dar nu cred că asta se va întâmpla. Și nu vreau să mai vorbesc despre asta”, a spus Bebe Rexha. „E ciudat, pentru că știu ce înseamnă să fii fată, iar noi putem fi uneori extrem de competitive. Și nu vorbesc despre mine, Dua, Rita sau Ava, vorbesc despre femei în general. Iar problema este că în muzică nu sunt destule femei”, a continuat Bebe Rexha.

Însă cei de la The Sun au publicat interviul diferit, folosind următorul titlu: „Războiul dintre Rita Ora și Dua Lipa nu se va încheia niciodată, chiar dacă am încercat să intervin, dezvăluie Bebe Rexha”.

Ulterior, artista a dezvăluit că acel titlu este fals, spunând că publicația i-a răstălmăcit cuvintele.

Un tabloid din UK m-a pus într-o lumină proastă pe mine și pe prietenele mele, pe femeile pe care le admir. E o mare prostie să le învrăjbești pe femei una împotriva ceilalte, mai ales când e vorba de oameni atât de buni. Aceste bârfe toxice sunt malițioase și deloc adevărate”, a scris Bebe Rexha pe Twitter.

Războiul dintre Dua Lipa și Rita Ora, o poveste veche

În ciuda titlului publicat de ziarul The Sun, competiția dintre Dua Lipa și Rita Ora este un subiect sensibil, care a fost abordat chiar și de publicațiile albaneze. Din câte se pare, Dua Lipa a fost comparată încă de la început cu Rita Ora, iar acest lucru a dus la destrămarea prieteniei dintre cele două artiste. De altfel, la Met Gala, în 2019, cele două artiste au evitat să se întâlnească pe covorul roșu, din cauza tensiunii care exista la acea vreme între ele.

O sursă a declarat pentru The Sun: „E păcat, pentru că erau foarte apropiate şi Dua vorbea des despre cât de mult o admiră pe Rita. Dua chiar spunea că vrea să ajungă exact ca Rita în viitor".

Însă, Rita vrea să păstreze distanţa. Mai mult, nu face niciun secret din asta în industria muzicală.

Rita face eforturi disperate pentru a evita orice confruntare. Uraşte dramele, dar şi-a dorit totuşi să meargă la Met Gala", a explicat sursa respectivă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.