Kiss Music News

Wow, cum sună piesa asta! INNA marchează o nouă colaborare internațională cu Alok și Sofi Tukker

INNA continuă să își bucure fanii cu o nouă lansare.

INNA continuă să își bucure fanii cu o nouă lansare. Pentru a treia săptămână consecutiv, artista revine cu o piesă fresh și își unește forțele cu Alok (cunoscut pentru hitul "Love Again") și Sofi Tukker ("Best Friend") pentru "It Don't Matter".

Sunt extrem de entuziasmată și recunoscătoare pentru această colaborare cu artiști cool pe care îi apreciez - Alok și Sofi Tukker. Dați muzica tare și bucurați-vă de "It Don't Matter", a spus INNA.

„Suntem super entuziasmați să lucrăm cu doi artiști pe care îi iubim și admirăm - Alok și INNA. Chiar suntem încântați de modul în care sună piesa și ne-a rămas în cap", au spus Sofi Tukker.

Piesa s-a lansat exclusiv pe Spotify Singles unde apare pe coperta playlistului Mint. De asemenea, este prezentă în peste 85 de playlisturi Spotify din întreaga lume, printre care 35 de playlisturi New Music Friday, Dance Paradise (1.1M de urmăritori), Cardio (3.2M de urmăritori) si Girls' Night (2.5M de urmăritori). În numai 4 zile, piesa a strâns 1.5 milioane de stream-uri pe Spotify și un playlist reach de 40 de milioane.

După ce acum două săptămâni, artista a prezentat fanilor "Cool Me Down" în colaborare cu Gromee, vinerea trecută a lansat "Oh My God" cu lyric video.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.