Kiss Music News

E oficial, s-au împăcat! Unde a dus-o Ben Affleck în vacanță pe Jennifer Lopez!

Se pare că flacăra iubirii s-a reaprins între Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Se pare că flacăra iubirii s-a reaprins între Jennifer Lopez și Ben Affleck. Aceștia au fost surprinși din nou împreună, la mai puțin de o lună de când J.Lo s-a despărțit de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Deși au trecut 17 ani de când au rupt logodna, Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să își mai acorde o șansă și au plecat împreună în vacanță. Conform E!News, cei doi au plecat împreună la Yellowstone Club, în Montana, unde s-au relaxat timp de o săptămână. În perioada în care era căsătorit cu Jennifer Garner, actorul obișnuia să își petreacă vacanțele alături de familia sa, în acest resort montan.

„Au fost singuri. Doar ei doi”, a dezvăluit o sursă pentru E!News.

Conform tabloidelor americane, Alex Rodriguez și-a dorit să se împace cu Jennifer Lopez, chiar după ce artista s-a întors din Republica Dominicană. Însă, la scurt timp, Affleck a fost surprins în fața casei artistei, din California de Sud.

După ce fotografiile au apărut în presă, sursele au declarat că Ben și Jennifer sunt „doar prieteni”. Însă, după vacanța petrecută împreună, se pare că între cei doi este ceva mai mult.

Ben a luat legătura cu ea, pentru a vedea cum se simte aceasta, și au luat cina de câteva ori, luna trecută. E ceva natural între ei, iar chimia este reală. Cumva au reluat totul fix de unde a rămas relația lor, iar acum se bucură unul de compania celuilalt”, a declarat o altă sursă pentru E!News.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cuplat prima dată în iulie 2002, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Gigli”. Apoi, în luna noiembrie a aceluiași an, actorul a cerut-o în căsătorie pe J.Lo, însă cei doi s-au despărțit în 2003, chiar înainte de nuntă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.