Cool Stuff

Un român îl interpretează pe soțul Pamelei Anderson, într-un serial despre viața faimoasei actrițe

Celebrul actor român Sebastian Stan s-a transformat complet pentru noul său rol din miniseria „Pam & Tommy”.

Celebrul actor român Sebastian Stan s-a transformat complet pentru noul său rol din miniseria „Pam & Tommy”. În această producție, românul îl va interpreta pe rockerul Tommy Lee, care a avut o relație tumultuoasă cu Pamela Anderson, în anii 90. În noua producție Hulu, Stan o va avea ca parteneră pe Lily James, care va interpreta rolul Pamelei.

Serialul cu opt episoade surprinde relaţia dintre Pamela Anderson, pe atunci starul din Baywatch, şi Tommy Lee, bateristul Motley Crue, care s-au căsătorit la mai puţin de o săptămână după ce s-au cunoscut în 1995. O casetă pe care cei doi au pregătit-o şi care îi surprinde în ipostaze intime în timpul lunii de miere a fost apoi furată din locuinţa celor doi şi distribuită online. Anderson şi Lee au dat în judecată distribuitorul, Internet Entertainment Group, şi în cele din urmă au ajuns la o înţelegere conform căreia caseta a devenit din nou publică. E de menţionat că nici Anderson, nici Lee nu au fost implicaţi în serial.

Seth Rogen - care joacă rolul lui Rand, cel care a furat caseta - semnează producţia executivă alături de Evan Goldberg, partenerul său de la Point Grey.

Sebastian Stan, în vârstă de 38 de ani, va fi văzut anul viitor în serialul „The Falcon and The Winter Soldier” al Disney+, în care va relua rolul din Universul Marvel. El a mai jucat în producţiile de televiziune „Kings” şi „Once Upon a Time”, dar şi în filmele „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War”, „The Devil All the Time” şi „Destroyer”.

 

Lily James, în vârstă de 31 de ani, a mai jucat în miniseria „War & Peace”, în lungmetrajele „Cinderella”, „Darkest Hour”, „Mamma Mia! Here We Go Again” şi „Rebecca”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.