Cool Stuff

O mai ții minte pe Arya din Game of Thrones? Actrița Maisie Williams este complet schimbată!

Acum, Maisie Williams seamănă mai mult cu Daenerys Targaryen decât cu Arya Stark.

Maisie Williams s-a pregătit intens pentru gala Brit Awards 2021  și a trecut printr-o transformare totală. Actrița și-a decolorat părul și sprâncenele, iar acum seamănă mai mult cu Daenerys Targaryen decât cu Arya Stark.

Vedeta „Game of Thrones”, în vârstă de 24 de ani, a fost aproape de nerecunoscut atunci când a urcat pe scenă pentru a-i acorda premiul lui Taylor Swift. Aceasta a adoptat un look fresh, cu părul blond prins într-un coc lejer și sprâncenele de aceeași culoare.

„Toți cei care mă cunosc oricât de puțin, știu că „Game of Thrones” este viața mea. Deci, faptul că Maisie a fost aici pentru a prezenta acest premiu a însemnat enorm. Îmi vine să te iau în brațe”, a spus Taylor Swift, extrem de entuziasmată. „Nu pot, având în vedere că trebuie să ne distanțăm social, dar vă mulțumesc foarte mult pentru că ați venit aici pentru a face acest lucru”, a adăugat ea.

Totuși, pentru urmăritorii de pe Instagram ai actriței, apariția de pe scena Brit Awards nu a fost atât de șocantă. Maisie și-a prezentat noul look luna trecută, când a distribuit pe rețelele de socializare o serie de imagini de la ziua ei de naștere. În fotografii și clipuri, ea apare grădinărind sau sărbătorind alături de prietenii apropiați.

„Cel de-al douăzeci și patrulea an al meu se învârte în jurul soarelui”, a scris ea în descriere. „anul acesta am aflat că: trebuie să uzi plantele chiar dacă trăiesc în aer liber, tot nu mă descurc cu mai multe pahare de cocktail, chiar iubesc florile”.

„Am fost cu adevărat răsfățată de prieteni și familie și sunt atât de recunoscătoare pentru această viață frumoasă și pentru oamenii din ea”, a adăugat ea. „mulțumesc @cartier pentru brățară și vă mulțumesc tuturor pentru urările minunate de ziua mea”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.