Kiss Music News

Frumușeii muzicii latino, acuzați de fraudă? Ricky Martin și Maluma au fost dați în judecată!

Ricky Martin și Maluma se află în centrul unui scandal care se mută în instanță.

Ce mai au în comun Ricky Martin și Maluma pe lângă pasiunea pentru muzica latino? O acuzație de fraudă. Pe lângă faima internațională și mai multe colaborări, acum artiștii împart și un proces.

Iată ce s-a întâmplat! Recent, cei doi au fost implicați într-un scandal, după ce o femeie din Argentina a inițiat un proces împotriva lor pentru o presupusă fraudă legată de vânzarea unor brățări. Se pare că femeia, pe nume Nora Mebel Kriegshaber, ar fi investit în afacere peste 500 de mii de dolari, însă profitul nu a fost pe măsura așteptărilor sale.

Conform informațiilor prezentate la postul de televiziune spaniol, Ventaneando, această afacere care se ocupa cu vânzarea unor brătări pentru niște cauze caritabile a fost promovată chiar de Ricky Martin, inițiativă la care urma să se alăture ulterior și Maluma.

De asemenea, avocatul femeii i-a asigurat pe toți că aceasta avea contactele ambilor cântăreți, dar niciunul dintre ei nu a avut curaj să o confrunte, după ce afacerea a mers prost.

„Ricky a început cu o serie de scuze, pretinzând că este surprins că afacerea a mers prost. Apoi, văzând fotografiile și conversațiile, s-a oferit să se întâlnească cu Maluma și Nora, dar a sfârșit prin a renunța și a da și mai mulți bani”, a declarat el.

Acum, atât Ricky Martin, cât și Maluma trebuie să prezinte în fața unei instanțe spaniole și a uneia argentiniene, pentru a-și dovedi nevinovăția sau pentru a depune mărturie în acest caz cât mai curând posibil. Până în prezent, niciunul dintre cei doi artiști nu a comentat acuzațiile și nici nu se știe dacă vreunul și-a contactat avocații pentru a face față bătăliei legate care urmează.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.