Cool Stuff

Au început pariurile! Ce nume ar putea alege Meghan Markle și Prințul Harry pentru fetița lor?

Oare ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fetița lor?

Meghan Markle va naște în curând, iar la casele de pariuri, fanii fac tot posibilul să ghicească numele pe care Prințul Harry îl va alege pentru fiica sa. Acum, celebrul cuplu nu mai face parte din familia regală, așa că nu va mai fi condiționat să aleagă neapărat un nume regal. Deci, opțiunile vor fi mult mai variate. Însă, teoriile și predicțiile sunt extrem de multe, așa că iată care sunt cele mai vehiculate prenume pentru fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Philippa

Dacă ducii de Sussex vor dori să îl omagieze pe defunctul Prinț Philip, ar putea opta pentru numele Philippa. Însă, având în vedere că sora Ducesei de Cambridge este Philippa (adică Pippa), pare puţin probabil ca Meghan să prefere acest nume.

Lily

În tinerețe, reginei Elisabeta i se spunea Lilibeth şi tot aşa o alinta şi prinţul Phillip. Așa că ar exista o șansă ca foștii duci de Sussex să aleagă acest prenume pentru fiica lor.

Allegra

Nu este un prenume clasic regal. Însă a intrat pe lista sugestiilor.

Diana

Prenumele Diana este foarte sus cotat la agenţiile de pariuri, încă din martie, de când cei doi au anunţat la Oprah că aşteaptă o fetiţă. În plus, există toate șansele ca Meghan și Harry să își numească fiica așa, având în vedere iubirea prinţului Harry pentru răposata sa mamă.

Doria

Şi numele mamei lui Meghan poate fi o variantă. A fost vehiculat în unele agenţii de pariuri.

Grace

Este un prenume preferat de mulţi pariori încă de la anunţul sarcinii.

Oprah

După celebrul interviu acordat lui Oprah Winfrey, toată lumea se așteaptă că Harry și Meghan să își boteze fetița după numele celebrei vedete TV.

Alice

Este numele mamei prinţului Philip şi numele uneia dintre fiicele reginei Victoria. Aşadar, un prenume regal cu şanse.

Abia așteptăm să vedem ce nume vor alege în cele din urmă Harry și Meghan pentru fetița lor!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.