Cool Stuff

It's finally here! Când se lansează continuarea serialului FRIENDS și ce vedete vor apărea în el!

În sfârșit avem vești bune pentru fanii serialului Friends.

În sfârșit avem vești bune pentru fanii serialului Friends. HBO Max a anunțat că reuniunea celebrelor personaje va avea loc pe 27 mai, iar vestea a venit însoțită de un teaser, în care apar cei șase actori din rolurile principale.

Proiectul, din care fac parte Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry, ar fi trebuit să fie lansat în mai 2020, însă pandemia le-a încurcat planurile celor de la HBO Max. Iar fanii sau fost nevoiți să aștepte încă un an pentru a se putea bucura de această revenire.

Totul a fost filmat în aprilie, iar în două săptămâni vom avea ocazia de a urmări „celebrarea fără scenariu a celui mai iubit serial”.

Această reuniune va aduce pe micile ecrane o mulțime de invitați, printre care Maggie Wheeler, cea care a interpretat-o pe Janice, dar și pe Reese Witherspoon, cea care a interpretat-o pe sora lui Rachel. De asemenea, James Michael Tyler, care l-a jucat pe Gunterh, își va face apariția, alături de Christina Pickles și Elliott Gould, cei care i-au jucat pe părinții Monicăi. Tom Selleck va reveni și el, iar fanii îl vor revedea și pe Thomas Lennon, fratele geamăn al lui Joey.

Dar lista include și alte câteva vedete ecelebre, printre care David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling și Malala Yousafzai.

Fanii trebuie să știe că noua producție nu este chiar o continuare a serialului Friends, deoarece actorii vor ei înșiși și se vor reuni pentru a depăna amintiri despre celebrul serial care i-a adus împreună.

Nu e nimic regizat. Nu intrăm în pielea personajelor. Vom fi noi înșine, oamenii reali”, a dezvăluit Schwimmer, în emisiunea lui Graham Norton.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.