Kiss Music News

Piesele artiștilor români care s-au auzit în filmele și serialele de pe Netflix

Hiturile artiștilor români au depășit granițele țării și au ajuns la urechile marilor producători de la Hollywood.

Hiturile artiștilor români au depășit granițele țării și au ajuns la urechile marilor producători de la Hollywood, care au decis să folosească o parte din aceste piese în filmele și serialele lor. Iar printre cântăreții români care au reușit această performanță se numără INNA, Mario Joy și Fly Project. Probabil că acum te întrebi unde, când și cum? Ei bine, iată mai jos filmele în care s-au auzit piesele lor!

INNA – Cola Song

Dacă ai văzut filmul „The Spy” cu celebra Melissa McCarthy, atunci sigur ai auzit și piesa INNEI cu J Balvin, pe coloana sonoră. „Cola Song” s-a bucurat de o mare popularitate, iar în prezent, hitul are peste 242 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, „Good Times”, o altă piesă lansată de INNA, alături de Pitbull, a fost folosită pe coloana sonoră a filmului „Pitch Perfect 2”.

Iar dacă ai urmărit serialul „Elite” de pe Netflix, cu siguranță ai fost surprins când ai auzit ritmurile piesei „Sin Ti”, în cel de-al doilea sezon al producției.

Fly Project – Toca Toca

În 2020, filmul „365 Days” a făcut senzație pe Netflix, avându-l în rolul principal pe chipeșul actor Michele Morrone. Însă, ceea ce puțini oameni știu, este faptul că piesa „Toca Toca” de la Fly Project a fost inclusă pe coloana sonoră a acestui film.

Mario Joy – California

California” s-a auzit peste tot la radio, iar ritmurile acestei piese i-au cucerit și pe producătorii de la Hollywood, care au decis să includă acest hit pe coloana sonoră a filmului „Fast & Furious 8”.

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat

Mr. Saxobeat” este unul dintre cele mai celebre hituri românești, iar popularitatea acestei piese a ajuns până în America. Acolo, piesa a fost folosită pentru mai multe show-uri TV, dar și în ultimul episod al serialului „CSI: Miami”.

Morandi – Afrika

Una dintre piesele trupei Morandi, mai exact „Afrika”, a fost folosită pentru coloana sonoră a sezonului 4 din serialul Merlin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.