Kiss Music News

Primele imagini cu Camila Cabello, în rolul Cenușăresei. Filmul va fi lansat în curând!

Camila Cabello se transformă în Cenusăreasa pentru un nou musical.

O prințesă, o caleașcă și un pantof pierdut sunt rețeta perfectă pentru noul film care o are pe Camila Cabello în rolul principal. După ce am aflat că artista o va interpreta pe Cenusăreasa în viitorul musical, acum avem și primele imagini de pe platourile de filmare.

În urmă cu câteva zile, Amazon Prime a dezvăluit două scene din adaptarea basmului, în regia lui Kay Cannon. Și trebuie să recunoaștem că artista se potrivește perfect în peisaj!

Una dintre fotografii o prezintă pe Camila în ținuta de Cenusăreasă, lucrând la rochia pe care o va purta la bal. În timp ce, a doua imagine dezvăluie o adevărată prințesă, privind adânc în ochii prințului Robert, interpretat de tânărul actor Nicholas Galitzin.

În completarea distribuției, ne vom mai întâlni cu Billy Porter, nașul Cenusăresei, Idina Menzel, mama vitregă a acesteia, Pierce Brosnan în rolul lui Regelui Rowan și Minnie Driver, care o va interpreta pe Regina Beatrice.  În plus, John Mulaney și James Corden își vor face apariția, în rolul celor doi șoareci care devin lachei în noapea balului. James este, de asemenea, și producătorul noului film și nu s-a putut abține de la a-și oferi un mic rol.

Filmul urma să fie lansat de Sony, până la începutul acestei luni, când Amazon a preluat proiectul. „Sunt încântat că acum putem oferi unui public mai larg din întreaga lume oportunitatea de a vedea filmul nostru în siguranță împreună cu cei dragi”, a transmis atunci regizorul.

Deși nu avem o dată exactă pentru lansare, știm că premiera va avea loc în toamna acestui an, în luna septembrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.