Kiss Music News

Te așteptai la asta? Delia și Loredana s-au sărutat în cadrul unui show TV

Delia și Loredana i-au lăsat pe telespectatori cu gura căscată!

Delia și Loredana se numără printre cele mai mari vedete autohtone, așa că nu se feresc să facă ceea ce simt. De-a lungul timpului, atât una, cât și cealaltă au stârnit controverse pe cont propriu, iar acum gestul lor de pe scena iUmor, i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Iată ce s-a întâmplat! Loredana a fost invitată la emisiunea unde Delia este jurat, pentru a-i înmâna acesteia premiul pentru „Cea mai spectaculoasă jurizare”. Extrem de bucuroasă, Delia a urcat pe scenă și a îmbrățisat-o pe colega sa. Ele s-au lăudat reciproc, iar totul a culminat nu cu un sărut, ci cu două!

Pe parcursul carierei lor, statutul lor de dive a condus la speculații despre o eventuală rivalitate, dar cântărețele au negat categoric astfel de zvonuri. Artistele se cunosc foarte bine, și trebuie să recunoaștem că momentul lor ne-a adus aminte de cel dintre Madonna și Britney Spears din 2003, de la MTV VMA.

Mai mult, începând de anul trecut Delia și Loredana sunt colege de platou la un alt show și tot în 2020, ele au pozat împreună într-un pictorial, făcându-și declarații flatante una celeilalte.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.