Kiss Music News

Andra și Delia au dat cărțile pe față. Sunt sau nu rivale?

Andra și Delia au vorbit deschis despre presupusa „rivalitate” dintre ele.

Andra i-a luat locul soțului ei, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” și a avut-o ca invitată pe Delia. Cele două au fost în sfârșit față în față și au vorbit deschis despre o mulțime de subiecte sensibile, printre care și despre presupusa rivalitate dintre ele.

Lumea ne vede de multe ori ca fiind rivale, în competiție”, a spus Andra. „Știi că oamenii spun mereu de Mihaela Rădulescu și de Andreea Marin. Au fost niște divergențe între ele, la un moment dat. Dar oamenii au zis… „hmm, astea au fost femei din televiziune, hai să vedem în muzică, poate vocile alea bune, ele sigur nu se înțeleg””, a continuat artista.

Oamenii sunt mai ocupați să alimenteze niște lucruri inexistente, pentru propriul orgoliu și propriul entertainment. Oamenii pot creea conflicte acolo unde nu există”, a declarat Delia.

Atât Delia, cât și Andra, au susținut că între ele nu există nicio urmă de rivalitate, și că se susțin reciproc, fiind amândouă în această industrie de ani de zile.

Oare cum ar putea cineva să se gândească în felul următor… că eu aș avea ceva de rău de spus la adresa ta. Când tu ai o voce foarte bună, cânți foarte bine, faci super show-uri, a concluzionat Andra.

Dacă vrei să afli mai multe despre regretele din cariera Deliei, despre viața de familie a celor două artiste, dar și ce defecte au acestea, în ochii soților lor, te invităm să urmărești mai jos întregul interviu spumos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.