NEWS

Povestea lui Hachiko de România. Un câine credincios îşi aşteaptă stăpânul care a murit de câteva zile

Un cătel din Iași a emoționat pe toată lumea după ce stâpânul lui a murit în urmă cu câteva zile.

Devotamentul lui Hachiko, care a trait în Japonia între anii 1923 – 1935 a cucerit inimile tuturor și chiar a ajuns subiect de film. Iar acum povestea acestuia se rescrie și la noi. Moartea misterioasă a unui bărbat din Iași a lăsat singur pe lume un căţel, care încă îşi aşteaptă stăpânul.

Animalul de companie din comuna Costuleni, județul Iași, impresionează zi de zi trecătorii care îl văd cum încă îşi aşteaptă la poartă stăpânul care a murit în urmă cu câteva zile. Și mai trist este faptul că cei doi se aveau numai unul pe altul. Bărbatul locuia singur, iar decesul său este un mister și pentru autorități.

Acum, poliţiştii fac cercetări după ce acesta a murit în casă, iar pe corpul său au fost găsite urme de violenţă. În acest timp, câinele credincios păzeşte în continuare poarta gospodăriei, iar câțiva vecini cărora li s-a făcut mila de acesta îi dau de mâncare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violenţă, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, la începutul săptămânii trecute.

FOTO: adevarul.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.