Kiss Music News

Say what?! Ariana Grande s-a căsătorit în secret

Ariana Grande și Dalton Gomez au spus „Da”.

Ariana Grande și Dalton Gomez au spus „Da”. Celebra artistă este acum o femeie căsătorită, iar informația a fost dezvăluită revistei People, de către reprezentanții vedetei. „A fost un eveniment restrâns și intim – mai puțin de 20 de persoane. Toată încăperea a fost plină de fericire și de iubire. Atât cuplul, cât și ambele lor familii, sunt extrem de fericite”.

Confrom TMZ, ceremonia a avut loc în Montecito, California.

Dalton și Ari iubesc Montecito. Petrec mult timp acolo. Așa că li s-a părut normal și natural să se căsătorească în casa minunată pe care Ari o are acolo”, a  declarat o sursă pentru TMZ.

În luna aprilie, Ariana a publicat o serie de fotografii romantice cu iubitul ei, Dalton, alături de următorul mesaj: „Omul inimii mele. Îți mulțumesc atât de mult pentru că ești tu însuți!”.

Artista a fost pentru prima dată surprinsă alături de Dalton la începutul anului 2020. Ulterior, cuplul și-a făcut relația publică, după ce iubitul acesteia a apărut în videoclipul piesei „Stuck With U”, lansată în timpul pandemiei.

Relația lor a evoluat rapid și totul a culminat cu anunțarea logodnei, la finalul anului trecut. Cântăreața s-a lăudat cu inelul pe contul său de Instagram, unde a postat și mai multe instantanee alături de partenerul ei.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.