Cool Stuff

De ce nu se suportă Vin Diesel și Dwayne „The Rock” Johnson?

Conflictul dintre Vin Diesel și Dwayne „The Rock” Johnson nu se rezolvă, ci se adâncește.

Deși se numără printre cei mai de success actori de la Hollywood, nu mai este un secret pentru nimeni că Vin Diesel și Dwayne „The Rock” Johnson nu se înțeleg prea bine. Potrivit revistei People, conflictul lor ar fi devenit public la finalul anului trecut.

Totuși, Dwayne Johnson a lăsat de înțeles că sunt probleme încă din timpul filmărilor pentru „Fast & Furious 8”. Printr-o postare pe Instagram, care între timp a fost stearsă, actorul părea să insinueze că există tensiuni pe platourile de filmare.

Deși nu a dat niciun nume, acesta reproșa la acea vreme că: „Unii se comportă ca niște adevărați bărbați și profesioniști, în timp ce alții nu. Aceia care sunt prea găini ca să poată face ceva oricum. Dive”.

Între timp, se pare că cei doi ar fi avut și o discuție pentru a soluționa problema, dar care a fost neproductivă. „Vin a avut probleme cu The Rock pentru că The Rock continuă să vină târziu la filmări”, a declarat o sursă pentru People. „Uneori nu apare deloc și întârzie producția. Nu știu ce se întâmplă cu The Rock. El întârzie întotdeauna și chiar ne-a întârziat producția. Vin pur și simplu nu a mai putut suporta”, a continuat aceasta.

Vin Diesel nu vrea să-l vadă prea mult pe Dwayne Johnson în următorele filme din serie 

Mai mult, potrivit „We Got This Covered”, Vin Diesel „nu vrea ca Johnson să aibă un rol prea mare în „Fast & Furious 10”, pentru că își dorește „lumina reflectoarelor doar pentru el și nu este interesat să o împartă cu The Rock”.

Fanii francizei știu că Vin Diesel apare deja foarte mult timp pe ecran, având în vedere că joacă unul dintre rolurile prinicipale, și în plus, lucrează ca producător. Deși ia multe decizii cu privire la cine va juca în filme, încă nu este clar dacă rivalul său va reveni pentru ultimele două tranșe ale seriei.

Regizorul Justin Lin a vorbit în urmă cu o lună pentru „Deadline” despre posibilitatea ca personajele Hobbs și Shaw să revină în franciză, iar ceea ce a spus sună promițător. „Pentru mine, ei sunt încă în acest univers; fac parte din această familie", a spus el. „Orice am face, ori de câte ori vorbim despre următorul capitol, nu simt niciodată că am restricții, așa că sunt încântat de ceea ce construim și pe măsură ce ne apropiem de capitolul final al acestei serii, cred că sunt încântat să revăd... Orice personaj, în orice situație”, a spus acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.