Cool Stuff

Pamela Anderson are o dublură perfectă! O tânără actriță îi seamănă perfect

Lily James se transformă în Pamela Anderson, iar asemănarea este izbitoare.

Pamela Anderson a făcut senzație în anii '90 cu rolul ei din „Baywatch” și a ținut mult timpul primele pagini ale ziarelor, iar acum viața sa ei va tranforma într-un film. Cea care o va readuce la viață pe Pamela Anderson din tinerețe este actrița Lily James, cunoscută pentru rolurile din „Downtown Abbey” sau „Cenusăreasa”.

Viitoarea miniserie se va numi „Pam & Tommy” și va portretiza relația vedetei cu toboșarul trupei Mötley Crüe, Tommy Lee. O altă surpriză este că rolul acestuia va fi interpretat de celebrul actor roman Sebastian Stan, care s-a transformat complet.

De asemenea, alegerea lui Lily James nu este deloc întâmplătoare. Filmările pentru serial sunt în desfășurare și primele imagini de pe platou au apărut deja, iar fanii sunt uimiți de asemănarea dintre cele două.

Aflată pe o plajă în Malibu, actrița, în vârstă de 32 de ani, este aproape de nerecunoscut. După cum se poate observa, aceasta poartă un costum de baie întreg, roșu, aproape identic cu cel al Pamelei, iar asemănarea dintre ele este izbitoare.

Scenele vor apărea în viitoarea producție și sunt menite să prezinte momente din culisele filmărilor serialului „Baywatch”, rol care i-a adus celebritatea lui Pamelei Anderson.

Miniseria „Pam & Tommy” este descrisă ca o comedie, ce se bazează pe lansarea casetei cu ipostaze intime dintre Pamela Anderson și Tommy Lee. Aceasta va conține opt episoade și va fi lansată de Hulu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.