Kiss Music News

Cupluri de vedete care nu își permit să divorțeze. Câți dintre ei și-ar pierde averea?

Contractele prenupțiale sunt foarte întâlnite în rândul vedetelor de la Hollywood, dar nu toate cuplurile au optat pentru asta.

Contractele prenupțiale sunt foarte întâlnite în rândul vedetelor de la Hollywood, chiar dacă unele dintre acestea cred că denotă lipsă de încredere în partener. Totuși, este una dintre cele mai bune mișcări pe care le poate face un superstar înainte de păși a spre altar, pentru a-și proteja averea și bunurile, în cazul în care căsnicia sa eșuează.

Și probabil unul dintre cele mai bune exemple este Mark Zuckerberg, care are o avere de peste 110 miliarde de dolari. Un alt cuplu care are un astfel de contract semnat este cel format din Jessica Biel și Justin Timberlake. În timp ce fiecare și-a asigurat propriile bunuri, Daily News a raportat că actrița a adăugat o clauză care îi acordă imediat 500.000 de dolari dacă Timberlake este infidel. Și ne amintim cu toții scandalul de anul trecut.

Cu toate acestea, sunt unele vedete care au refuzat să semneze un contract prenupțial înainte de căsătorie, iar în caz de divorț, și-ar putea pierde averea. Iată despre cine este vorba!

Seth Rogen și Lauren Miller

Seth Rogen se afla la apogeul carierei sale atunci când s-a căsătorit cu iubita sa de multă vreme, actrița Lauren Miller. După rolurile din „Superbad”, „Pineapple Express” sau „Funny People” averea lui a fost estimată la 80 de milioane de dolari, dar a refuzat să semneze un contract prenuptial.

Deși toți apropiații l-au sfătuit să facă asta, el a declarat într-un interviu acordat lui Howard Stern: „Căsătoria poate fi costisitoare și dacă pierd milioane, atunci vor fi cele mai bune milioane pe care le-am cheltuit”. Cuplul s-a căsătorit în 2011 în Sonoma, California, iar anul acesta urmează să aniverseze 10 ani de la nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle

Când Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, în 2018, cu toții se așteptau ca ducele de Sussex să semneze un astfel de contract pentru a-și proteja averea de 30 de milioane de lire sterline. Totuși, se pare că un asemenea contract prenupțial nu este un lucru tocmai comun în Marea Britanie.

„Din punct de vedere istoric, membrii familiei regale nu au avut așa ceva. Sunt mai populare în Statele Unite – pur și simplu nu este un lucru britanic”, a spus autorul regal Ingrid Seward.

Desigur, Meghan Markle avea și ea propria avere înainte de a se căsători cu Prințul Harry, avere pe care Celebrity Net Worth a raportat-o ca fiind în valoare de 5 milioane de dolari.

Dax Shepard și Kristen Bell

Actorii Dax Shepard și Kristen Bell s-au căsătorit în 2013 și, deși la început Dax se pare că ar fi vrut să încheie un contract prenuptial, nu a mai ajuns niciodată să facă asta.

„Când am început să ne întâlnim, aveam mai mulți bani decât ea și dețineam casa în care locuiam, iar ea m-a întrebat la un moment dat: „Vrei un prenupțial? Am spus „Nu, nu vreau un prenuptial. Dar mi-am dorit foarte mult unul”, i-a dezvăluit acesta lui Conan O'Brien. Mai departe, el a explicat totuși de ce nu s-a mai întâmplat: „Măcar o dată în viață a venit ceva bun pentru mine și am luat decizia corectă. Dar ironia face acum ca ea să aibă mai mult succes decât mine și mai mulți bani decât mine”.

Nicole „Snooki” Polizzi

Nicole „Snooki” Polizzi dste una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune americane. Ea a făcut parte din distribuția show-ului MTV, „Jersey Shore”, a avut nenumărate apariții la TV, are o bază de fani foarte mare și chiar a apărut în cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Dancing With the Stars”.

La începutul emisiunii de pe MTV, vedeta câștiga 2.200 de dolari pe episod, dar din al doilea sezon a ajuns la 30.000 de dolari, iar până în sezonul final, a câștigat 150.000 de dolari pe episod. Forbes a mai raportat că veniturile ei au crescut de când a jucat în „Snooki & JWoww” și și-a lansat propriile colecții de haine.

Deși a cunoscut faima peste noapte, atunci când s-a căsătorit cu Jionni LaValle, în 2014, nici nu a vrut să audă de un contract prenuptial. Și se pare că a făcut alegerea corectă! În prezent, cei doi soți au o căsnicie fericită și își cresc cei trei copii în casa lor din New Jersey.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Justin Bieber avea doar 24 de ani, iar Hailey Baldwin doar 21, când s-au căsătorit în secret la un tribunal din New York, în septembrie 2018. Un an mai târziu, cuplul a avut nunta fastuoasă pe care o știm cu toții, de la hotelul Montage Palmetto Bluff din South Carolina.

Fiind un artist atât de cunoscut, cu o avere în valoare de 285 milioane de dolari, un contract prenupțial părea o idee foarte bună. Cu toate acestea, se pare că timpul le-a pus bețe în roate. Potrivit TMZ, cei doi s-au adresat unor avocați pentru a încheia un astfel de contract. Singura problemă a fost că perechea le-a cerut acestora să întocmească unul în aceeași zi în care s-au căsătorit, ceea ce nu a fost posibil.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi s-au căsătorit în august 2008 și au continuat să fie un exemplu pentru cuplurile de la Hollywood. Perechea a trecut prin multe împreună, de la lupta împotriva numeroaselor  zvonuri despre divorț, până la scandalul din jurul talk-show-ului lui Ellen, de anul trecut. Portia de Rossi și-a arătat susținerea față de soția sa, postând o fotografie pe contul de Instagram, cu descrierea „Sunt alături de Ellen”.

Potrivit publicației Ok!, cuplul nu a semnat un acord prenupțial și, după 12 ani de căsătorie, se pare că nici nu aveau nevoie. Recent, cele două au apărut pe coperta revistei People și au vorbit deschis despre relația lor.

„Am crescut împreună ca un cuplu, așa cum ne considerăm într-adevăr și ne punem relația pe primul loc. Făcând asta, devine o relație mult mai solidă. Nu-mi pot imagina să petrec timp cu nimeni în afară de ea”, a spus de Rossi. Gazda de televiziune a adăugat apoi: „Gândim aceleași lucruri, spunem aceleași lucruri în același timp, ne terminăm reciproc sandvișurile – nu, propozițiile. Suntem pe aceeași lungime de undă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.