Kiss Music News

Felicitări, Jason Derulo! Artistul a devenit tătic și a publicat deja primele imagini cu fiul său

Jason Derulo este oficial tătic.

Jason Derulo este oficial tătic. Artistul a publicat pe Instagram un clip emoționant în care le-a prezentat fanilor săi momentul în care fiul său a venit pe lume. Derulo a surprins fiecare moment special de la maternitate și le-a oferit urmăritorilor săi ocazia de a se bucura alături de el.

Cea mai fericită zi din viața mea – cea în care l-am adus acasă pe băiețelul nostru Jason King Derulo. E atât de norocos să aibă o eroină și o mamă precum Jena Frumes”, a spus Jason Derulo.

De asemenea, și iubita lui Jason a publicat o fotografie emoționantă cu băiețelul nou-născut, alături de un mesaj emoționant:

O parte din prima mea săptămână cu acest chipeș rege”, a scris iubita lui Jason Derulo, în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe Instagram. „Viața are acum mai multă însemnătate pentru mine și sunt atât de recunoscătoare. Sunt atât de îndrăgostită de acest băiețel, este tot ce aș fi putut avea nevoie vreodată”, a spus Jena Frumes.

În luna martie, Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit că vor deveni părinți anul acesta, iar vestea i-a luat pe toți prin surprindere, deoarece aceștia nu formează un cuplu de foarte mult timp.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.