Cool Stuff

Celebrul regizor Tim Burton va filma în România un nou serial despre Familia Addams

Tim Burton va veni în România pentru a filma serialul „The Addams Family”, o producție MGM Television și Netflix.

Celebrul regizor și producător Tim Burton va veni în România pentru a filma serialul „The Addams Family”, o producție MGM Television și Netflix.

Tim Burton este cunoscut la Hollywood pentru stilul său excentric și pentru poveștile pe care le-a adus pe marile ecrane. De la „Edward Scrissorhands”, „Sleepy Hollow”, „Alice in Wonderland” și  „Cat Woman”, până la „Batman” și „Batman Returns”, Tim Burton este considerat un adevărat geniu, având o creativitate impresionantă. De asemenea, regizorul este foarte bun prieten cu Johnny Depp, alături de care a colaborat de nenumărate ori.

Cum a luat naștere povestea Familiei Addams?

Celebra poveste a familiei Addams a debutat inițial sub formă de benzi desenate, create de Charles Addams. Ulterior, familia Addams a devenit subiectul mai multor adaptări pentru televiziune, cel mai popular serial fiind producţia ABC difuzată între anii 1964 şi 1966, cu John Astin şi Carolyn Jones în rolurile principale.

Primul lungmetraj despre familia Addams a fost cel lansat în 1991, semnat de Barry Sonnenfeld, care a generat încasări uriașe de 200 de milioane de dolari. Apoi, a urmat cel de-al doilea film din serie – „Addams Family Values”, în 1993, care i-a avut ca protagoniști pe Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci şi Jimmy Workman.

Unde vor avea loc filmările pentru noul serial?

Deocamdată, pentru noul serial nu a fost anunțată distribuția, însă se știe că producția va fi filmată la studiourile Buftea, dar și în alte locuri din țară, printre care Castelul Bran și Castelul Peleș.

Aceasta nu ar fi prima vizită al lui Tim Burton în România, deoarece regizorul a mai venit la noi în țară în 2016, pentru a se întâlni cu bunul său prieten Johnny Depp. Atunci, Burton a vizitat Castelul Bran alături de Depp, și de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.