Cool Stuff

Naomi Campbell, mamă pentru prima dată la 50 de ani

Naomi Campbell a dezvăluit că a devenit mamă printr-un mesaj emoționant postat pe contul ei de Instagram.

Naomi Campbell, unul dintre cele mai apreciate modele din toate timpurile, a devenit mamă pentru prima dată. Supermodelul, în vârstă de 50 de ani, și-a luat prin surprindere fanii cu această veste printr-o postare pe Instagram.

Anunțul a fost confirmat chiar de aceasta, care a publicat și prima fotografie cu bebelușul, alături de un mesaj emoționant. „O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare”. Cu acest mesaj, Naomi Campbell confirmă că a devenit mama unei fetițe.

Vestea i-a luat cu atât mai multe prin surprindere pe fani, deoarece nu a existat niciun indiciu că aceasta ar fi însărcinată. De-a lungul timpului, în presă au mai apărut speculații cu privire la acest lucru, dar Naomi a spus că mai amână momentul.

În mai 2017, ea a declarat pentru revista Evening Standard că își dorește să devină mamă, însă nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, având în vedere cum evoluează știința, cred că pot să fac asta când vreau”, a spus ea la acea vreme.

De asemenea, înt-un alt interviu acordat în octombrie 2019 pentru The Wall Street Journal Magazine, supermodelul a fost întrebată dacă are în plan să aibă un copil. „Nu încă – o să văd ce-mi oferă Universul”, a declarat ea.

Cu toate acestea, se pare că acum a simțit că este cu adevărat momentul să își asume acest rol. Nu este clar însă cine este tatăl sau dacă Naomi chiar a născut, a angajat o mamă surogat sau a adoptat-o pe cea mică.  

„Naomi își dorea să fie mamă de mult timp și în cele din urmă s-a întâmplat. Ea este nașa multor copii ai prietenilor și ai membrilor familiei și întotdeauna a așteptat cu nerăbdare ziua în care va avea propria familie”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Naomi Campbell a format timp de 5 ani un cuplu cu Vladislav Doronin, cei doi începându-și relația în 2008. În trecut, a avut o relație cu basistul trupei U2, Adam Clayton, din 1993 până în 1994. Ea a fost împreună și cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, din 1998 până în 2003. În 2018 se vorbea că Naomi ar avea o relație cu rapper-ul Skepta, după ce au pozat împreună pentru coperta și editorialul revistei GQ, ediția britanică. Iar la începutul anului 2019, Naomi a avut o relație de scurtă durată cu artistul Liam Payne.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.