Kiss Music News

Roxen, despre marii câștigători de la Eurovision: „Eu chiar cred că Italia o să câștige”

Ce spune Roxen despre experiența din semifinala Eurovision 2021.

Roxen ne-a reprezentat aseară țara în prima semifinală a concursului Eurovision 2021, însă, din păcate, artista nu s-a calificat mai departe, în marea finală. Cei care au urmărit momentul ei au considerat că presiunea, lipsa de experiență sau emoțiile au fost de vină, în timp ce alții au crezut chiar în ghinionul cifrei 13 – acesta fiind numărul de intrare în semifinala Eurovision pentru România.

Acum, la câteva ore după prima semifinală, Andreea Berghea a reușit să stea de vorbă cu Roxen și să afle mai multe despre modul în care s-a desfășurat prima semifinală.

Mă simt chiar bine. A fost o experiență foarte frumoasă. Sincer, nu cred că numărul 13 mi-a purtat ghinion. Chiar dacă nu am reușit să mă calific în finală, am reușit să ajung la inimile oamenilor. Acesta era scopul meu principal, să transmit un mesaj, să livrez un moment memorabil și intens. Am reușit să fac asta”, a spus Roxen.

De asemenea, artista ne-a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva probleme tehnice înainte de prima semifinală, iar acestea au îngrijorat-o.

Am avut probleme la repetiția cu juriul. Acolo a fost un moment mai dificil, pentru că am avut probleme tehnice. Nu îmi mergeau căștile și nu am auzit absolut nimic. Și am avut șansa să reiau momentul și cumva asta a fost singura mea grijă. Apoi am luat toate măsurile de precauție și m-am pregătit foarte mult. Toată echipa a muncit foarte mult pentru acest moment. Am fost încrezători, am dat tot ce am putut”, a spus artista.

Deocamdată, Roxen nu știe dacă ar vrea să repete experiența Eurovision, însă, nu exclude această șansă pe viitor.

Nu știu dacă aș schimba ceva. Dacă vorbim strict de Amnesia, nu cred că aș schimba ceva pentru că am reușit cumva să creăm o poveste în spatele ei. Dacă aș repeta experiența... chiar nu știu. Niciodată să nu spui niciodată. Dar în acest moment focusul meu este asupra carierei mele și pe ceea ce urmează să se întâmple, pentru că a fost o etapă foarte importantă pentru mine”.

Roxen ne-a dezvăluit că are și o echipă favorită, pe care o vede ca fiind marea câștigătoare - mai exact trupa Maneskin care reprezintă Italia anul acesta la Eurovision.

„Eu chiar cred că Italia o să câștige. Au un moment extraordinar și chiar merită”.

Te lăsăm să îi asculți mai jos pe italieni și să ne spui ce părere ai. Ce zici, pleacă acasă cu marele trofeu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.