Kiss Music News

Eminem este un tată model. Câți copii are de fapt artistul?

Cu toții o cunoaștem pe Hailie Scott, dar nu mulți știu că Eminem mai are două fiice.

Câștigător al mai multor premii Grammy, cu milioane de albume vândute și zeci de hit-uri pe locul unu în topurile internaționale, Eminem este unul dintre cei mai apreciați artiști hip hop. Dar nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici!

Cu o mamă dependentă de droguri, care l-a născut la 15 ani, și cu un tată care i-a părăsit, Eminem a muncit mult să fie un rapper cunoscut în întreaga lume. Acum, artistul încearcă să aibă o familie fericită și le este alături celor dragi de fiecare dată când trec prin momente grele.

Deși cu toții o cunoaștem pe fiica sa biologică, Hailie, Eminem are o familie mai mare decât ne așteptam. Rapperul mai are încă două fete, pe care le-a înfiat. Iată cine sunt acestea și care este povestea lor.

Hailie Jade Scott Mathers

Hailie este singura fiica biologică a lui Eminem pe care o are din relația cu fosta sa soție, Kim Scott. Artistul a vorbit adesea despre ea, numind-o „cea mai mare realizare” și și-a exprimat mândria când obținut diploma în psihologie.

De asemenea, ea i-a fost inspirație pentru multe cântece, cel mai explicit fiind „Hailie's Song”, în care spune că ea l-a ajutat să-și mențină sănătatea mintală. Mai mult, vocea ei apare în piesa „My Dad’s Gone Crazy”

Aceasta are acum 25 de ani și este într-o relație de lungă durată cu Evan McClintock.

Alaina Marie Mathers

Alaina, acum în vârstă de 27 de ani, este una dintre fiicele adoptate de Eminem. Aceasta este de fapt fata cumnatei artistului, pe nume Dawn Scott, sora fostei lui soții, Kim. Dawn a murit în 2016, din cauza unei supradoze.

Într-un interviu pentru Rolling Stone, el a vorbit despre Alaina spunând: „nepoata mea a făcut parte din viața mea de când s-a născut”. „Eu și Kim am avut-o tot timpul pe la noi, ar fi locuit cu noi oriunde am fi stat”, a mai declarat acesta.

Whitney Scott Mathers

Whitney, cea mai mică fiică a lui Eminem este de fapt doar a fostei lui soții. Adolescenta, care are acum 18 ani, este fiica lui Kim dintr-o relație cu un alt bărbat, care ar fi dispărut.

Se pare că fosta soție a artistului a rămas însărcinată cu Whitney între cele două căsătorii cu Eminem. Dar artistul o vede ca pe fata lui. 

În piesa sa „Going Through Changes”, Eminem vorbește despre ele, și are un vers în care spune „Hailie, acesta este pentru tine, Whitney și Alaina și pentru voi / Încă o iubesc pe mama voastră, iar asta nu se va schimba niciodată”.

De ce le-a adoptat Eminem pe Alaina și Whitney?

În ciuda faptului că Eminem a crescut fără o figură paternă, el a fost întotdeauna responsabil cu copiii săi. Mai mult, el le-a adoptat pe Alaina și Whitney pentru a nu trece prin aceleași lucruri ca el și pentru că ambele sunt oricum rude cu Kim, fosta sa soție.

Dar dincolo de câteva interviuri și piese despre ele, Eminem încearcă să-și țină viața privată departe de ochii publicului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.