Cool Stuff

O actriță celebră din „YOU” va veni în România să filmeze pentru un nou serial NETFLIX

Uite pe cine a ales Tim Burton pentru serialul „Wednesday” care se va filma în România!

Tim Burton revine în România în această vară pentru a filma un nou serial pentru NETFLIX, care o are ca protagonistă pe… Jenna Ortega. Tânăra actriță, cunoscută pentru rolurile sale din „YOU” și „Jane The Virgin”, va reveni pe micile ecrane în rolul celebrei Wednesday Addams.

Netflix pregătește un nou serial despre aventurile lui Wednesday, care acum este studentă la Nevermore Academy, unde ajunge să rezolve un mister supranatural, care le-a dat de cap și părinților săi, în urmă cu 25 de ani.

Serialul se va numi „Wednesday”, iar filmările vor avea loc la studiourile Buftea, dar și la Castelul Bran și Castelul Peleș, așa că abia așteptăm să vedem primele episoade!

Când am auzit pitch-ul pentru Wednesday, am fost impresionați, ca și când ne-a lovit o săgeată direct în inimă. Au nimerit perfect tonul, spiritul și personajele, ne oferă o versiune fresh a acestei povești. Iar Tim se pricepe de minune să spună poveștile unor personaje care nu se încadrează în societate, precum Edward Scissorhands, Lydia Deitz sau Batman. Iar acum el va veni cu o viziune unică asupra lui Wednesday și a colegilor săi de la Nevermore Academy”, a declarat Teddy Biaselli de la Netflix.

Jenna Ortega este cunoscută deja publicului pentru rolul lui Ellie din serialul YOU, dar și pentru rolul tinerei Jane, din serialul „Jane The Virgin”. Iar de curând, actrița a jucat în filmul „Yes Day”, alături de Jennifer Garner și Edgar Ramirez, care a făcut senzație pe Netflix.

Tim Burton este cunoscut la Hollywood pentru stilul său excentric și pentru poveștile pe care le-a adus pe marile ecrane. De la „Edward Scrissorhands”, „Sleepy Hollow”, „Alice in Wonderland” și  „Cat Woman”, până la „Batman” și „Batman Returns”, Tim Burton este considerat un adevărat geniu, având o creativitate impresionantă. De asemenea, regizorul este foarte bun prieten cu Johnny Depp, alături de care a colaborat de nenumărate ori.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.