Kiss Music News

Ariana Grande este însărcinată?! De ce cred fanii că artista așteaptă un bebeluș

O nouă fotografie cu Ariana Grande i-a pus pe jar pe fanii artistei.

Ariana Grande, care tocmai s-a căsătorit cu Dalton Gomez, a ajuns vedeta unor postări virale, pe rețelele de socializare. Deși artista nu a dat nici cel mai mic semn, în ultimele zile, Twitter-ul s-a umplut de speculații cu privire la o posibilă sarcină.

La doar câteva zile de la nuntă, „Ariana Grande însărcinată” a început să urce în trending, după ce un fan i-a editat una dintre fotografii într-un mod ciudat. Imaginea în care cântăreața apare cu burtică de gravidă i-a pus pe jar fanii, care au început să caute și alte indicii.

După ce poza a făcut înconjurul rețelelor de socializare, fanii nu au mai stat pe gânduri și au verificat imediat și contul artistei de Instagram, dar nu au găsit nici acolo nimic. Ulterior, ei au răspuns rapid la imaginea de pe Twitter spunând „Nu ne minți” și „Cine a făcut asta!?”.

Mai mult, având în vedere cât de apropiată este Ariana de urmăritorii ei, cu siguranță le va da chiar ea vestea cea mare cand va fi momentul. Totuși, asta nu i-a oprit pe mulți să cadă în plasă.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit weekend-ul trecut, pe 15 mai, într-o ceremonie intimă, care a avut loc chiar la casa lor din Montecito, California. Ei formează un cuplu de la începutul anului 2020, iar relația lor a evoluat extrem de rapid. Cei doi s-au mutat împreună când toată lumea a intrat în lockdown și mai mult, se pare că întreg albumul „Positions” al artistei este inspirat de povestea lor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.