Kiss Music News

WRS - „Eu sunt dansator la bază. Ambii mei părinți sunt dansatori”

WRS ne-a vizitat aseară la Kiss Kiss in The Mix și ne-a povestit mai multe despre colaborarea sa cu Ilkan Gunuc pentru piesa „Amore”.

WRS ne-a vizitat aseară la Kiss Kiss in The Mix și ne-a povestit mai multe despre colaborarea sa cu Ilkan Gunuc pentru piesa „Amore”. Noul single vine însoțit de un videoclip romantic, filmat într-un cadru de poveste, mai exact pe Lacul Como din Italia.

Trebuia să plec acum o lună în Italia, dar se tot anulau zborurile, din cauza pandemiei. Am întârziat lansarea piesei câteva săptămâni, pentru că îmi doream să filmez videoclipul neapărat în Italia. Am mers acolo cu partenera mea. Mie îmi place să și editez clipurile, eu mi-am editat toate clipurile pe care le-am făcut până acum. Dar pe acesta l-am și filmat. Am vrut să fie și vibe-ul acela de vlog de călătorie”, ne-a povestit WRS.

De asemenea, artistul ne-a dezvăluit și câteva detalii despre povestea sa de viață și despre parcursul său profesional:

„Eu sunt dansator la bază. Ambii mei părinți sunt dansatori. Am trăit în mediul acesta cu multă muzică. Părinții mei sunt foarte talentați, sper că mi-au transmis și mie o parte din talentul lor. Eu m-am apucat și de muzică, de la o vârstă fragedă. Dar am continuat cumva cu dansul. Și am ajuns să fac parte din echipele de balet ale mai multor show-uri TV – Vocea României, Românii au talent. A fost o experiență foarte tare ca dansator, dar apoi m-am îndreptat spre muzică. Am început să învăț să scriu piese și să iau lecții de canto”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.