Kiss Music News

Demi Lovato a anunțat că se indentifică drept persoană non-binară. Ce înseamnă asta?

În ultima perioadă, Demi Lovato trece printr-o serie de schimbări pentru a se regăsi.

În ultima vreme, Demi Lovato trece prin multe schimbări și acum a făcut o nouă confesiune. Artista tocmai a dezvăluit că se indentifică drept persoană non-binară, într-un clip postat pe rețelele de socializare. Ea a apărut în fața camerei de filmat cu un look diferit, tunsă scurt și cu un machiaj foarte discret.

Ieri, cântăreaţa a distribuit un video de aproximativ două minute în care a făcut o mărturisire neașteptată. „Astăzi este o zi în care sunt extrem de fericită să împărtăşesc mai multe din viaţa mea cu voi”, și-a început aceasta confesiunea.

„Cu mândrie vă anunț că mă identific ca non-binar şi îmi voi schimba oficial pronumele în they/ them. Simt că asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o simt în exprimarea mea de gen”, a mai declarat vedeta. Ea a mai spus că a ajuns să îşi înţeleagă identitatea de gen după ce, anul trecut, a petrecut un timp de „vindecare şi autoreflecţie”.

De asemenea, din clip se poate observa și că Demi Lovato a trecut printr-o transformare radicală. Aceasta și-a schimbat tunsoarea, întregul look și acum poartă și un cercel în nas.

Ce înseamnă de fapt non-binar?

Conform HealtLine, termenul non-binar poate însemna lucruri diferite în fucție de persoană. Dar, în esență, este folosit pentru a descrie o persoană a cărei indentitate de gen nu este exclusiv masculină sau feminină.

Așadar, o persoană non-binară poate să aibă o identitate de gen fluidă, atunci când tranzitează între două sau mai multe genuri. De asemenea, poate să nu aibă nicio identitate de gen sau poate să aibă oricare altă identitate de gen, care nu are o denumire anume.

Demi Lovato nu este prima vedetă de la Hollywood care a anunțat că e non-binară. În 2019 și cântărețul Sam Smith, a dezvăluit că se indentifică astfel.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.