Kiss Music News

Fly Project dă startul distracției cu noua piesă „Millerba”

Fly Project revin cu „Millerba” și dau startul unei noi serii de lansări!

Vara este după colț, așa că Fly Project a lansat „Millerba”, o piesă care încinge atmosfera și care va cuceri topurile. După o perioadă în care accentul a fost mai mult creație, Fly Project începe o nouă serie de lansări. Iar „Millerba” doar dă startul!

„Nu pot să schimb lumea, însă pot să o fac să danseze și să se bucure prin muzica mea. Fly Project este despre emoție și bucuria de a petrece, plăcerea de a dansa alături de prieteni și dorința de a construi amintiri. „Millerba” este piesa cu care începe playlistul tău și pe care atunci când o auzi la radio, dai volumul mai tare. „Millerba” este bucuria de a petrece, exprimată într-o limbă universală”, spune Tudor despre noua piesă.

Clipul, produs de echipa NGM, completează perfect ideea piesei, cu un scenariu original și creativ, dar și cu o desfășurare de forțe. Un magazin construit în doar 24 de ore, multă culoare și dansatoarele extrem de sexy, nu fac decât să accentueaze starea piesei.

„Nu am suferit nici de frig, nici de foame, totul a mers ca uns; am tras 12 ore, ceea ce pentru un clip consider, din experiență, că este chiar foarte decent. Am avut o echipă organizată, care s-a mișcat foarte bine, eu doar m-am prezentat la cadru”, povestește Tudor despre filmarea clipului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.