Cool Stuff

Prințul William îi face concurență Președintelui Klaus Iohannis. Brandul prințului britanic, admirat de sute de internauți!

Prințul William sau Președintele Klaus Iohannis? Cine e mai fit?

Prințul William își dorește să îi încurajeze pe britanici să se vaccineze împotriva coronavirusului, așa că a publicat recent o fotografie, dintr-un centru de vaccinare.

Tuturor celor care vă ocupați de vaccinare – vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și pentru tot ceea ce faceți în continuare”, a transmis Ducele de Cambridge.

Acesta nu este singurul membru al familiei regale, care s-a vaccinat împotriva COVID-19, deoarece înaintea lui s-au vaccinat Regina Elisabeta a II-a, dar și tatăl său, Prințul Charles.

Însă, mesajul lui William nu a avut un impact atât de mare, precum fotografia postată de acesta. Internauții au admirat brandul prințului și l-au felicitat pentru forma fizică de invidiat. Prințul William și-a făcut apariția până acum purtând sacouri, paltoane sau cămăși cu mânecă lungă, care i-au acoperit brațele. Însă de data aceasta, britanicii au avut ce admira.

„Acum înțelegem de ce Kate e mereu cu zâmbetul pe buze”, a scris un internaut. 

Ulterior, au apărut pe Twitter o mulțime de alte glume și meme-uri virale, la adresa Prințului William.

„Domnișoarelor, concentrați-vă, vă rog”, „Pentru prima dată când văd brațe regale”, „Kate, vino și ia-ți soțul, domnișoarele au înnebunit”, au fost doar o parte dintre mesajele amuzante.

Imaginile cu Prințul William ne-au adus aminte de momentul în care Președintele Klaus Iohannis a fost fotografiat la începutul campaniei de vaccinare. În luna ianuarie, președintele țării i-a surprins pe români cu brațele sale bine lucrate, iar imaginile au ajuns virale, devenind sursă de inspirație pentru meme-uri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.