Cool Stuff

Fiica lui Gheorghe Hagi, colegă cu Michelle Obama. Află totul despre proiectul la care lucrează împreună

Kira Hagi își împrumută vocea pentru un show de animație de pe Netflix.

Kira Hagi îi calcă pe urme tatălui său, Gheorghe Hagi. Până la vârsta de 25 de ani, aceasta are câteva proiecte la activ, a urmat cursurile universității New York Film Academy și a ajuns o actriță apreciată atât în țară, cât și peste hotare. Iar acum, aceasta lucrează alături de Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite.

Anunțul a fost făcut chiar de tânăra actriță pe contul ei de Instagram. Mai exact, Kira va dubla vocea unui personaj din noua animație „Gofre și Mochi”, în cadrul căreia și Michelle Obama și-a oferit vocea, jucând propriul rol. Proiectul este de fapt un show de gătit dedicat copiilor, care va fi produs și distribuit de Netflix.

„Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de ‘Gofre și Mochi’? Este un serial pe @netflixro, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a scris aceasta.

Născută la Barcelona, ea a copilărit în Istanbul, datorită carierei internaționale a tatălui său. Deși a avut o viață care pare ușoară, Kira Hagi a mărturisit într-un interviu recent acordat lui Marius Tucă că a învățat valoarea modestiei și a muncii din familie.

„Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur, în sensul bun al cuvântului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap. Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut că înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi”, a dezvăluit ea.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.