Kiss Music News

Wow, ce ținute! Uite cum s-au îmbrăcat starurile la Billboard Music Awards 2021

Uite cum s-au îmbrăcat vedetele la Billboard Music Awards și cine a plecat acasă cu cele mai multe trofee!

Gala Billboard Music Awards, care a avut loc duminică seară, i-a adus o mulțime de trofee lui The Weeknd, care a fost nominalizat la 16 categorii. Artistul a plecat acasă cu zece trofee, printre care și premiul pentru „Cel mai bun artist”. De asemenea, lista câștigătorilor a fost continuată de trupa BTS, care a câștigat toate trofeele la categoriile la care a fost nominalizată, printre care „Cea mai bună trupă”, „Cel mai bine vândut artist” și „Cel mai bine vândut cântec” pentru hitul „Dynamite”.

De asemenea, Bad Bunny a obținut patru trofee la categoriile – „Cel mai bun artist latino”, „Cel mai bun interpret latino”, „Cel mai bun album latino” și „Cea mai bună piesă latino”.

Pe scena Billboard Music Awards s-a aflat aseară și Pink, artista primind trofeul „Icon Award” din partea lui Jon Bon Jovi, pe care l-a descris ca fiind „marea ei dragoste din copilărie”. Artista a cântat pe scenă o parte din hiturile sale celebre, printre care "Just Like a Pill," "Get the Party Started” și "So What”, dar și noua piesă „Cover Me in Sunshine”, alături de fiica sa, Willow.

O altă surpriză a serii a fost apariția lui Drake, care a venit însoțit pe scena de la Billboard Music Awards de fiul său, Adonis, în vârstă de trei ani. „Am petrecut ore în șir, gândindu-mă la toate lucrurile pe care le-am făcut greșit în viață, dar în seara asta mi-am dat seama că am făcut ceva corect”, a declarat Drake, făcând referire la fiul său.

Gala Billboard Music Awards a fost găzduită de Nick Jonas, la Microsoft Theater în Los Angeles. Iar pentru cei care nu au avut cum să urmărească evenimentul transmis pe NBC, vă invităm să urmăriți mai jos o galerie foto cu cele mai spectaculoase ținute de aseară.

The Weeknd

Alicia Keys

Pink

Priyanka Chopra

Nick Jonas

Drake

Megan Fox

Doja Cat

Kehlani

Karol G

Bad Bunny

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.