Kiss Music News

Jennifer Lopez radiază de fericire. Cum a fost surprinsă alături de Ben Affleck!

Jennifer Lopez radiază de fericire în compania lui Ben Affleck

Jennifer Lopez radiază de fericire în compania lui Ben Affleck. Cei doi au fost din nou surprinși de paparazzi împreună, iar în fotografiile obținute, aceștia par extrem de fericiți. De altfel, J.Lo apare într-una din imagini cu un zâmbet larg pe chip, în timp ce Ben Affleck coboară scările, în spatele ei. Fotografiile au surprinse duminică, în Miami.

Recent, cei doi au fost împreună într-o vacanță în Montana, iar de atunci au continuat să țină legătură. O sursă apropiată acestora a dezvăluit pentru People că J.Lo a tot petrecut timp cu Ben: „Au ținut legătura în fiecare zi, de când s-au întors din Montana. Jennifer  e foarte bine. Pare foarte fericită și încântată de viitorul ei”.

Reuniunea lui JLo cu Ben Affleck a luat pe toată lumea prin surprindere, mai cu seamă că s-a petrecut la foarte puțin timp după ce artista a anunțat public despărțirea de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Însă acum, ies la iveală noi informații, conform cărora Ben și Jennifer începuseră să vorbească cu ceva vreme înainte, chiar din luna februarie, când artista filma în Republica Dominicană pentru filmul Shotgun Wedding. Affleck se afla pe atunci în Boston, unde lucra la The Tender Bar, alături de George Clooney.

Împăcarea dintre JLo și Ben Affleck are loc la 17 ani după ce aceștia s-au despărțit, în ianuarie 2004. Cei doi au alcătuit unul dintre cele mai celebre și mai hăituite de presă cupluri din era internetului. Relația celor doi a fost un subiect de speculații care a atins o intensitate uriașă, astfel încât erau pur și simplu vânați oriunde s-ar fi dus. Cuplul a anunțat în 2003 că și-a amânat nunta doar cu o zi înainte ca aceasta să aibă loc, lucru care a generat un alt torent de presupuneri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.