Kiss Music News

Alex Parker marchează lansarea noului single „I want the money”, cu un super GIVEAWAY pe Instagram

Alex Parker se pregătește să lanseze pe 28 mai, un nou single tech-house, „I want the money”, în colaborare cu artista din L.A., Hera.

Alex Parker se pregătește să lanseze pe 28 mai, un nou single tech-house, „I want the money”, în colaborare cu artista din L.A., Hera, care va fi disponibil pe toate platformele digitale și promovat la nivel internațional.

Piesa și clipul vor fi lansate în parteneriat cu Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, „I want the money” fiind primul NFT din portofelul numit MAIAR și totodată o premieră la nivel mondial.

Poți face toți banii din lume dacă îți propui asta, dar dacă nu ai un scop mai înalt, este inutil. Concentrează-te pe a face lumea un loc mai bun!”, a spus Alex Parker.

Te-ai înscris la Giveaway?

Alex a lansat teaser-ul piesei și, odată cu el, un concurs pentru toți cei care au un portofel digital și sunt pasionați de acest fenomen.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? Dă pre save piesei pe Spotify, comentariu și tag către 3 prieteni la postarea de pe contul de Instagram Alex Parker și poți câștiga premiul de 500 dolari în eGLD.

Concursul se încheie pe 27 mai, iar câștigătorul va fi anunțat pe 28 mai, în ziua lansării oficiale „I want the money”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.