Kiss Music News

Imagini de pus în ramă! Drake și fiul său au cucerit publicul de la Billboard Music Awards

Drake a urcat pe scena Billboard Music Awards însoțit de micuțul Adonis.

Duminică seară, Drake a fost prezent la Billboard Music Awards pentru a-și ridica premiul de „Artist of the Decade”. Însă, artistul nu a venit singur. Drake a urcat pe scenă ținându-l de mână pe fiul său Adonis, în vârstă de trei ani, și au oferit publicului unul dintre cele mai adorabile momente.

Micuțul a fost îmbrăcat în ton cu evenimentul, într-o cămăsă roșie de flanel în carouri și a cucerit instant inimile tuturor. După ce a ridicat premiul, Drake i-a înmânat statuia fiului său, ținându-și mâna pe umărul lui.

După câteva imagini introductive, Drake a spus: „Videoclipul a fost într-adevăr plin de încredere și bravură, dar știți, adevărul este că nu mă pricep deloc să primesc complimente”.

„Sunt foarte realist când vine vorba de muzica mea. Chiar dacă fac o treabă bună, mă întreb mereu cum aș fi putut să o îmbunătățesc. Rar sărbătoresc ceva”, a continuat acesta, adăugând că uneori se poate simți „atât de norocos și binecuvântat încât frica de a pierde asta, te ține treaz noaptea”.

„Am petrecut o cantitate incalculabilă de ore încercând să analizez toate lucrurile pe care le-am făcut greșit, dar în seara asta, pentru prima dată, sunt sigur că am făcut ceva bine”, a mai declarat artistul, care a purtat un costum de un alb impecabil semnat Tom Ford.

El a dedicat premiul colegilor săi de breasă, a căror muzică îl face „să se zvărcolească noaptea încercând să-mi dau seama ce ar trebui să fac în continuare”.

„Și frumoasei mele familii”, a mai apucat să spună acesta înainte ca Adonis să înceapă să plângă și să îndrepte spre ieșirea de pe scenă. „Hei, așteaptă, așteaptă, așteaptă”, a spus Drake în timp ce-și urmărea băiețelul. Apoi l-a luat în brațe și l-a pupat pentru a-i alina supărarea. „Și ție! Vreau să îți dedic acest premiu”, i-a spus fiului său, pe care pe care îl are împreună cu Sophie Brussaux.

Urmărește aici întreg momentul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.