Kiss Music News

Lady Gaga, mărturisiri șocante. Artista a rămas însărcinată la 19 ani, după ce a fost abuzată și ținută captivă

Lady Gaga a vorbit deschis despre cele mai grele momente din cariera sa.

Lady Gaga a mai vorbit în trecut despre traumele ei, dar de data aceasta și-a deschis sufletul și mai mult. Invitată la filmările documentarului „The Me You Can’t See”, serie realizată de Prințul Harry și Oprah Winfrey pentru Apple TV+, artista a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Ea a declarat că a rămas însărcinată la 19 ani, după ce a fost violată și ținută captivă de un producător muzical.

Aceasta a povestit că după ce a fost violată, ea a mers la spital ani de zile pentru a beneficia de tratament deoarece s-a confruntat cu dureri fizice intense: „Am realizat că era aceeași durere pe care am simțit-o atunci când persoana care m-a violat m-a abandonat însărcinată la colțul casei părinților mei deoarece vomitam și îmi era extrem de rău. Am fost ținută captivă într-un studio luni în șir”.

Vedeta a mai precizat că acel producător a amenințat-o că „îi va arde muzica” dacă nu se dezbracă și a vorbit și despre motivul pentru care nu s-a alăturat mișcării #metoo. „Nu vreau să mai văd acea persoană niciodată. Am avut mari probleme mintale. Pentru câțiva ani buni, nu am fost o persoană normală”, a mai explicat cântăreața.

Artista a mai mărturisit că după acel episod traumatizant, a fost diagnosticată cu stres post-traumatic și fibromialgie, o condiție medicală care cauzează dureri în tot corpul.

„Modul în care mă simt când am aceste dureri este exact cum mă simțeam după ce am fost violată. Am făcut atâtea tomografii, ecografii, analize. Ei nu au găsit nimic, însă corpul își amintește”, a mai povestit Lady Gaga, precizând că timp de mulți ani a încercat diverse terapii pentru a reuși să depășească trauma.

Lady Gaga a mai vorbit despre abuzurile prin care a trecut și în cadrul unui interviu tot cu Oprah, la începutul anului trecut. Ea a dezvăluit atunci problemele cu care se confruntă și a vorbit despre terapie si importanța sănătății mintale.

De asemenea, a precizat că îl cunoștea dinainte pe cel care i-a făcut asta: „Dintr-odată am devenit un star și călătoream în întreaga lume, din camera de hotel în garaj, apoi în limuzină și apoi pe scenă, așa că niciodată nu m-am gândit la asta. Brusc am început să simt această durere intensă în corpul meu care a imitat senzația pe care am avut-o după ce am fost violată”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.