Cool Stuff

Prietene în serial, rivale în realitate. De ce nu se suportau Blake Lively și Leighton Meester din Gossip Girl?

Fanii Gossip Girl s-ar putea să fie dezamăgiți când vor afla adevărul.

Fanii Gossip Girl s-ar putea să fie dezamăgiți când vor afla adevărul. Deși pe micile ecrane, Blair și Serena erau cele mai bune prietene, în viața reală, relația dintre Leighton Meester și Blake Lively era cu totul alta. O parte din cei implicați în proiectul Gossip Girl au declarat că au știut de la bun început că cele două actrițe nu vor fi prietene, „pentru că erau mult prea diferite”.

Blake e genul de persoană care trăiește momentul”, povestea Joshua Safran, pentru Vanity Fair. „Blake știe mereu ce se întâmplă. Ea știe când se lansează un film, când cântă o trupă. În schimb, Leighton era foarte rezervată și tăcută, iar după ce filmam cu ea, întotdeauna se retrăgea de pe platouri. Îmi aduc aminte că o vedeam mereu purtând rochii superbe și întotdeauna avea câte o carte cu ea”.

Însă, Safran a dezvăluit că între cele două actrițe nu a existat niciodată o relație de prietenie. „Erau drăguțe una cu cealaltă, dar nu erau prietene ca Serena și Blair. Dar cum ajungeau pe platouri, se comportau ca și când ar fi cele mai bune amice”

În schimb, o altă sursă a declarat că Leighton nu a avut niciodată o părere bună despre Blake: „Leighton crede că Blake este o narcisistă, obsedată să apară cât mai mult pe TV.  Iar Blake se simte sufocată de aceste păreri. Însă, o ignoră pe Leighton, deoarece știe că vor urma și alte proiecte mai mari”.

Ulterior, reprezentantul lui Lively a dezvăluit că între „Blake și Leighton nu a fost niciodată o dispută, dar nici nu au fost cele mai bune prietene. Blake merge la lucru, își face treaba și se întoarce acasă”.

Între timp, veștile legate de continuarea serialului „Gossip Girl” i-au bucurat nespus pe fanii celebrei producții, care abia așteaptă să urmărească noile episoade.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.