Cool Stuff

Ai văzut The Avengers? Atunci pregătește-te pentru cel mai tare film cu supereroi - „The Eternals”

Angelina Jolie și Salma Hayek revin în „The Eternals”, o super producție cu super-eroi!

Chiar dacă Avengers au luat o pauză momentan, cei de la Marvel nu stau deloc degeaba și ți-au pregătit un nou film cu supereroi, a cărui distribuție cuprinde nume grele de la Hollywood, printre care Angelina Jolie și Salma Hayek.

Este vorba despre noul film „The Eternals”, regizat de Chloe Zao, cea care a obținut anul acesta mai multe trofee Oscar pentru filmul „Nomadland”. „The Eternals” va ajunge în cinematografe pe 5 noiembrie, însă până atunci poți urmări trailerul impresionant.

Noul film Marvel spune povestea unor ființe supranaturale, care s-au integrat în diferite culturi de pe Pământ, ajutând umanitatea să se progreseze. Filmul este o continuare a ceea ce s-a întâmplat în Avengers: Endgame”, sau cel puțin asta reiese din trailer. Unul dintre personaje se întreabă cine va conduce echipa Avengers, în lipsa lui Captain America și Iron Man. Iar Ikaris, interpretat de Richard Madden se oferă să le vină în ajutor.  

De asemenea, publicul va avea ocazia de a-l revedea pe marile ecrane și pe Kit Harington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din „Game of Thrones”.

În 2020, Marvel nu a lansat niciun film cu supereroi, însă, în cea de-a doua jumătate a anului 2021 ne așteaptă noi producții impresionante – „The Eternals” și „Black Widow”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.