Cool Stuff

Oh, mon Dieu! Sezonul 2 din „Emily in Paris” aduce mari surprize. Află toate detaliile picante!

Sezonul 2 din „Emily in Paris” ne pregătește și mai multe intrigi.

După ce producătorii au confirmat în toamna anului trecut că „Emily in Paris” va avea parte de o continuare, fanii au început să își imagineze ce s-ar putea întâmpla. Filmările pentru sezonul doi au început și deja ne-am bucurat de primele imagini de pe platourile de filmare.

Mai mult, având în vedere că viața sentimentală a lui Emily este incertă, Netflix a dezvăluit că se întrevede o nouă dragoste la orizont. Se pare că nu degeaba „Emily in Paris” a fost cea mai urmărită comedie de pe Netflix în 2020 și ne așteptăm la un nou sezon cel puțin la fel de incitant. Iată ce am aflat până acum!

Uitați de Paris!

„Emily in Paris” își mută acțiunea dincolo de granițele Orașului Luminilor. Potrivit unui comunicat oferit de Netflix, locațiile de filmare includ Saint Tropez și alte destinații din Franța. De parcă aveam nevoie de și mai multe motive pentru care să o invidiem pe Emily.

Emily va avea de făcut niște „alegeri dificile”

După un triunghi amoros complicat între Camille și Gabriel, Emily va trebui să decidă dacă își continuă sau nu relația cu Gabriel sau îi spune lui Camille adevărul despre infidelitatea lor.

Creatorul Darren Star a sugerat că Emily va avea de făcut câteva „alegeri dure surprinzătoare” în sezonul doi. „Nimic nu va fi așa cum pare. Întotdeauna este vorba despre a-i provoca viziunea ei americană pe care o asupra lumii. Cu siguranță avem o mulțime de bifurcații de drumuri și o mulțime de locuri unde să mergem”, a spus acesta.

Și mai multă muzică în sezonul 2

Și Ashley Park, interpreta lui Mindy, a oferit câteva detalii în exclusivitate despre ce va face personajul ei în noul sezon. „Ceea ce este evident este că lucrează la acest club de drag, este o cântăreață, un MC acum, așa că sunt sigur că va fi mai multă muzică pentru Mindy”, a dezvăluit actrița pentru E! News. Și acum că Mindy s-a mutat cu Emily vom vedea cum se va integra în noul grup.

Emily va învăța, în sfârșit, franceză?

Se pare că Emily se obișnuiește tot mai mult cu noua sa viață în acest sezon – și s-ar putea chiar să învețe și limba franceză. „În sezonul 2, ea se va integra și mai mult în lumea în care trăiește. Va  deveni o adevărată pariziancă. Va fi mai cu picioarele pe pâmânt. Își creează o viață acolo”, a dezvăluit producătorul Darren Star pentru OprahMag.com.

Gabriel încă este îndrăgostit de Emily

Actorul Lucas Bravo, care îl interpretează pe Gabriel, a oferit mai multe detalii despre ce ar trebui sau nu să se întâmple între personajul său și Emily.

„Viața lui Gabriel a fost tristă înainte ca ea să apară. Știa ce vrea, dar nu știa cum să o obțină", a spus acesta pentru OprahMag.com. „Nu știa cum să fie cea mai bună versiune a lui. Emily nu este doar Emily. Ziua în care a întâlnit-o a devenit prima zi din restul vieții sale. Este extrem de încântat de ceea ce se întâmplă”. Deci, oare ce se va întâmpla cu ei acum că Gabriel își deschide un restaurant în Paris?

Va complica Camille lucrurile?

Cu toții se întreaba acum dacă prietenia dintre Camille și Emily va rezista. Însă, pe această temă tot Lucas Bravo a avut o teorie interesantă. Acesta crede că Gabriel s-ar putea să nu fie nevoit să aleagă între ele și că pupicul dintre cele două este un indiciu despre ceea ce s-ar putea întâmpla în sezonul 2. 

S-ar putea întâmpla orice între cei trei. Cred că Darren vrea ca acest al doilea sezon să fie cu adevărat lipsit de prejudecăți”, a declarat acesta.

Ne vom întâlni cu Antoine mult mai des

Se pare că restaurantul lui Gabriel va aduce mai mult decât croissante proaspete în sezonul doi. Partenerul de investiții al lui Gabriel și clientul lui Emily, Antoine va deveni un personaj cu normă întreagă. Și nu vă așteptați ca Gabriel și Antoine să fie mereu pe aceeași lungime de undă.

„Cei doi bărbați se confruntă cu viziuni diferite, iar Antoine va fi și mai prezent în lumea lui Emily”, se arată în declarația oficială Netflix.

Se întrevede o nouă iubire la orizont!

Sfârșitul sezonului 1 ne-a lăsat cu mai multe întrebări decât răspunsuri și suntem nerăbdători să aflăm ce ne pregătește noul sezon. Ca și cum viața sentimentală a lui Emily nu era deja îndeajuns de complicată, se întrevede o nouă iubire la orizont.

Așa că hai să aruncăm o privire asupra lui Alfie, interpretat de Lucien Laviscount. Potrivit unei declarații oficiale, Alfie este un bancher britanic „sarcastic și fermecător”, care are deja multe lucruri în comun cu Emily. „Refuză să vorbească franceza sau să se afunde în cultura franceză. Îi place să o tachineze pe Emily, au o relație antagonistă care evoluează în ceva mai mult”, se arată în descrierea personajului.

Iar Alfie nu este singurul personaj nou care va intra în lumea lui Emily. Netflix a anunțat, de asemenea, că Jeremy O. Harris și Arnaud Binard se alătură distribuției în noul sezon.

Jeremy îl va interpreta pe Gregory Elliott Dupree, descris ca un designer de modă cunoscut. Personajul are legături cu Pierre Cadault, de pe vremea când era protejatul acestuia, dar după ieșirea dramatică a lui Gregory din atelierul lui, au devenit rivali.

În ceea ce îl privește pe Arnaud Binard, el va apărea în rolul lui Laurent G., proprietarul clubului de noapte din Saint Tropez, care se întâlnește cu Emily atunci când el este de acord să promoveze unul dintre brandurile ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.