Kiss Music News

Despărțire în muzica românească. Dan Deneș a plecat din trupa Fly Project

Tudor Ionescu și Dan Deneș de la Fly Project au luat-o pe drumuri separate.

Se pare că pandemia le-a pus bețe în roate băieților de la Fly Project! Artiștii au luat-o pe drumuri separe, iar DJ-ul Dan Deneș nu mai face parte din proiect. Anunțul a fost făcut chiar de către celălalt membru al trupei, Tudor Ionescu.

Vestea a luat suprindere pe toată lumea, dată fiind prietenia pe care cei doi au afișat-o de-a lungul anilor. Trupa Fly Project cânta în formula Tudor Ionescu – voce și Dan Deneș – DJ, de 16 ani, încă de la înființare.

„E simplu. Dan... de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe cărări diferite, după atâția ani. Se întâmplă, ca în căsătorie, ca în căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu o piesă nouă. Sunt în industria muzicală de vreo 16 ani, din 2005”, a spus Tudor Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Trupa Fly Project a lansat piesă nouă

Anuțul că trupa Fly Project s-a destrămat vine la doar câteva zile după ce lansarea piesei „Millerba”. Astfel, proiectul va merge mai departe doar cu solistul Tudor Ionescu. Mai mult, Tudor Ionescu pregătește o mulțime de surprize după ce în ultimul an a înregistrat singur, mai multe piese.

„Am numărat piesele pe care le am. Toată lumea le-a transformat în hit-uri. Sunt cel puțin unul pe an. Anul trecut am lucrat mult mai mult, că am avut timp să stăm mult mai mult în studio și am făcut foarte multe piese pentru Fly Project, dar și pentru alți artiști”, a mai spus acesta.

Fly Project a debutat pe piața muzicală din România în 2005, cu piesa „Raisa”, care a cucerit topurile muzicale. Ei au dat lovitura și dincolo de granițele țării cu piese precum „Mandala", „Brasil”, „Tenerife”, „Get Wet’ sau „Toca, toca” și au devenit una dintre cele mai cunoscute formați românești și peste hotare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.